Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak ha a tanár nem...

Mit csináljak ha a tanár nem fogadja el a felmentést?

Figyelt kérdés
Amikor menstruálok felmentést szoktam kérni testnevelés óráról mivel annyira rosszul leszek ha mozgok hogy vagy behányok vagy elájulok,előfordult már.viszont az új iskolámban nem fogják engedni hogy leüljek,és a tanárral nem szállhatok szembe.mit csináljak?
2022. aug. 28. 21:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
59%

Én is állandóan szenvedek az első pár napban, mikor megjön.

És igen, én sem tesiztem, ha nagyon szarul voltam.

Ettől függetlenül a munkahelyen tudok teljesíteni, mert ülő munkám van főleg, nem kell mozogni, húzódzkodni, törleszteni.

Igenis szar érzés annak, aki mondjuk nem visel tampont csak betétet, és szét kell tenni a lábad. Szar érzés, mikor "kifolyik". Szóval aki nem görcsöl, vagy nincs olyan bő vérzése, az persze, hogy nem érti meg.

Csak azt akarom mondani, hogy attól, hogy néhány tesiórát kihagytam a suliban, attól még a munkahelyen helyt állok. Szóval erre fogni, hogy ne hagyják pihenni, ha rosszul van, szerintem hülyeség.

2022. aug. 29. 17:59
 22/24 anonim ***** válasza:
68%

"18as, te tuti férfi vagy..."

Lány vagyok és az iskolában nekem is minden nap van tesiórám. Érdekes, hogy mifelénk kivétel nélkül minden lánynak van annyi esze, hogy ne rinyáljon egy menstruáció miatt. 18-as voltam.

2022. aug. 29. 18:05
 23/24 anonim ***** válasza:
34%
Igazad van sajnos 21es. Akinek nem fájt annyira soha, az nem érti. Persze, amikor kb mozdulni sem tud valaki a fájdalom miatt, az tényleg nem normális, de nekem nem mondták tiniként, csak azt amit itt pampognak egyesek, hogy jajj ne hisztizz. Közben durva esetben orvos kell.
2022. aug. 29. 18:06
 24/24 anonim ***** válasza:
41%
37 éves koromig én se értettem, hogy miért ne lehetne mellette mindent megcsinálni. Aztán most úgy görcsölök, hogy megállít a mozdulatban, komolyan fáj, ha otthon ér el, lefekszem. Oka: semmi ismert. Létezik ilyen, elég gyakori is, csak nehéz elképzelni, míg nem tapasztaltad
2022. aug. 29. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!