Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak ha a tanár nem...

Mit csináljak ha a tanár nem fogadja el a felmentést?

Figyelt kérdés
Amikor menstruálok felmentést szoktam kérni testnevelés óráról mivel annyira rosszul leszek ha mozgok hogy vagy behányok vagy elájulok,előfordult már.viszont az új iskolámban nem fogják engedni hogy leüljek,és a tanárral nem szállhatok szembe.mit csináljak?
2022. aug. 28. 21:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10%

Vannak erősebb görcsoldók is.

Jól írják a többiek, a 9-esnek nyomtam a zöldet. :)

2022. aug. 29. 10:19
 12/24 anonim ***** válasza:
64%

Miért kéne felmentést adnia?

Vagy szerinted amikor menstruálsz majd a munkából is felmentenek? :D

Nő vagyok, nekem is szr, de attól nem temethetem el magam az első 2 napban, bocs, megjött, görcsölök, csináljatok nélkülem, amit akartok.

Dolgozni kell, a gyereket intézni, stb.

Egyébként, ha elájulsz, meg hánysz, ballagj el orvoshoz, és vizsgáltasd ki magad, nehogy valami ciszta, stb okozza.

2022. aug. 29. 11:07
 13/24 anonim ***** válasza:
28%
Az olyan senkiházi tanárt aki ezt nem fogadja el, jelentsd az igazgatónak, hívd be a Szüleidet és kérj háziorvosi papírt is. Én a seggét szétrúgnám az ilyen tanárnak!!!
2022. aug. 29. 14:05
 14/24 anonim ***** válasza:
21%
De egy valamirevaló szülő az ilyenkor bemegy és a tanári asztalnál egy méterről erélyesen megbeszéli azzal a takony tanárral aki ilyet nem enged. SŐT, én a tanárt feljelenteném kiskorú veszélyeztetése miatt.
2022. aug. 29. 14:08
 15/24 anonim ***** válasza:
71%

14: aztán majd berohan az anyuka a munkahelyre is, hogy havonta pár napig nem tud menni dolgozni a "csemetéje"???

Ne drámázzatok már! Korábbi kérdéseknél is kiderült, hogy nem a görcsök, hanem az elementáris lustaság és tunyaság miatt nem akartak tesizni a siránkozós lányok!

2022. aug. 29. 14:10
 16/24 anonim ***** válasza:
34%
Nálunk úgy van az iskolában, hogy mindenki (a fiúk is, mert PC-ség van) kapnak havi 2 nap engedményt. Ezt mindenki akkor veszi ki, amikor akarja. Ilyenkor nem kell megerőltető dolgokat csinálni. Ha pont akkor van felmérő, akkor az alól kimaradhat és a következő alkalommal bepótolhatja. Ha nem veszi ki valaki őket, akkor az plusz pontot ér, 5 plusz pont egy ötös. Szóval 2,5 havonta összejön egy ötös, ezzel is arra sarkallva mindenkit, hogy ne hagyja magát el a rosszabb napokon sem. Szerintem ez a legkorrektebb megoldás. A havi 2 nap nem olyan sok (havi kb. 20 tesink van, mint szerintem mindenkinek), viszont arra elég hogy a leghúzósabb napokon ne kelljen rendesen tesizni. Aki 1 héten keresztül nagyon rosszul van, azoknak ajánlják a kivizsgálást, mivel később iskola után senki sem lesz ilyen elnéző vele, és kezdenie kellene emiatt valamit a problémájával. Az egyik osztálytársam írtak is fel ezután receptre kapható görcsoldó szerűséget, ami be is vált neki, a többivel ellentétben.
2022. aug. 29. 15:36
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

"mivel később iskola után senki sem lesz ilyen elnéző vele"

Most sem túlságosan azok...

2022. aug. 29. 15:45
 18/24 anonim ***** válasza:
72%

Hihetetlen, hogy egyes nők mit meg nem engednek maguknak.

Majd ha felnőtt leszel, dolgozni sem fogsz bejárni, ha menstruálsz??

Jól teszi a tanár, hogy ilyen hülye "indokra" nem ad felmentést.

2022. aug. 29. 17:38
 19/24 anonim ***** válasza:
26%

Orvosi papírt kéne adnod neki. Akkor biztos elfogadja.

Alap esetben a menstruáció nem fáj annyira, hogy akadályozzon. Mégis vannak olyanok akik komolyan görcsölnek és nem tudják a napi teendőiket ellátni

2022. aug. 29. 17:47
 20/24 anonim ***** válasza:
6%
18as, te tuti férfi vagy...
2022. aug. 29. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!