Mit csináljak ha a tanár nem fogadja el a felmentést?
Hogy érted, hogy nem fogják engedni?
Akkor az igazgatóval kell megbeszélni.
Ha ő sem hajlandó megérteni, akkor akármi van, igenis szembeszállni a tanárral, akár szülővel együtt bemenni, és megbeszélni.
Vagy marad az iskolaváltás, ha ennyire nem veszik figyelembe a tanulókat.
És akkor úgy gondoltad, hogy erre hivatkozva minden hónapból alsó hangon egy hetet kihagysz, és akkor erre jönnek még rá az egyéb hiányzási tételek?
Lássuk be, ez nem túl szívderítő. Ha komolyan ennyire komoly a gond, akkor kivizsgálás... Ha pedig azt nem léped meg, nem szabad csodálkozni, ha tesizned kell. Alapvetően van felmentés, korlátozott számban, de nehogy már minden hónapban kelljen 6-7...
Szerintem nem te vagy az egyetlen, akinek komoly görcsei vannak akkor... informálódj, hogy semlegesíti a negatív hatásokat. Problémát ezzel megoldod, és tudsz tesizni...
Most ugye abból indultam ki, hogy ez valós ok, azaz igazából tesiznél, csak ez... De ha ez csak egy ok, hogy tudjál lógni, akkor megint más.,..
3as, te biztos nem nő vagy... átlag ciklus 4-8 nap, nem hiszem, hogy az alatt minden nap lenne tesi...
Az ilyenek, meg érdemlik, hogy tényleg elájuljon valaki és úgy szedjék össze, csak az nem érdemli meg, aki beájulna.
Azért 5 tesi óra sem a világvége. Már ha egyáltalán pont hétfővel jön meg, nem mondjuk péntek este, mert akkor utána héten 2-3 nap érintett max. Nekem úgy volt legalábbis, hogy első 3 nap volt kegyetlen, 4-5 már tudtam mozogni nagyjából, de első 2 nap volt, hogy csak magzatpózban sírni bírtam... nem még futni 20 kört meg mindenféle hülyeséget...
( igen, valószínűleg van bennem némi sértettség mai napig, mert engem kíntattak, sosem ülhettem le, bezzeg volt aki simán végig állta boldogan csacsogva az órát, mert neki nem volt muszáj tesizni, én meg sírtam a kíntól...)
Ez a kérdés eléggé gyanús... Még meg sem kezdődött a suli, de már most tudja, hogy nem fogják engedni...
Egyébként meg Nospát, egyéb görcsoldót senki sem szed itt?!
"Egyébként meg Nospát, egyéb görcsoldót senki sem szed itt?!"
De, csak nekem pl pont annyit ért, mintha ettem volna egy tic tac cukrot ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!