Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miert fáj ennyire a nögyogyász...

Miert fáj ennyire a nögyogyászati vizsgálat?

Figyelt kérdés

2022. aug. 19. 18:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
58%
És van diagnózisod, kezelésed? Milyen fájdalomcsillapítót szedsz és mennyit? Nem akkor kell bevenni, amikor már őrülten fáj, hanem a legelső legyintésre.
2022. aug. 19. 20:55
 22/27 anonim ***** válasza:
48%
Endomeriózis gyanús. Egyáltalán nem igaz, hogy a menstruációnak szenvedéssel kell járnia. Nekem csak az első 2 napban fáj csak a hasam, de akkor sem annyira, hogy gyógyszert kelljen bevennem. Teljesen elviselhető. Menj el másik dokihoz.
2022. aug. 19. 20:56
 23/27 anonim ***** válasza:
67%
"Akkor a kérdezőnek lenne diagnózisa. " Vagy sem, mert szarni szoktak rá a dokik.
2022. aug. 19. 20:58
 24/27 A kérdező kommentje:

21

nincs diagnozis, mert az orvos csak azt hajtogatja hogy a fajdalom normalis es csak hisztizek.

algoflex M et es drotaverint de nem hasznal semmi se. altalaban napi 6-7 gyogyszert veszek be de nem hat

2022. aug. 19. 21:00
 25/27 A kérdező kommentje:

23

hat ez igy is van

2022. aug. 19. 21:02
 26/27 anonim ***** válasza:
69%

24

Menj el másik dokihoz. Nem kell az, hogy anyád tudjon róla, vagy kísérgessen.

Ja, és amint lehet lépj le otthonról, menj koliba.

2022. aug. 19. 21:02
 27/27 anonim ***** válasza:

Mert az orvosod egy durva, bunkó, tahó f@sz. Nem szabadna fájnia, nekem se nagyon szokott. Jártam már jó párnál, bunkók, siettetik az embert, nem alaposak, le se sz@rják, amit mondok, ráadásul magánban, úgyhogy legközelebb leüvöltöm a fejüket. Nem azért fizetek, hogy egy darab húsnak nézzen, hanem normális, alapos ellátásért. Valamelyik még kenetet se vett, mikor panasszal mentem oda, úgy látszik, némelyik szemmel és kézrátétellel szeret ”gyógyítani”, pedig itt aztán igazán számít, hogy kiderítsék, van-e gond, és ha van, mi is az pontosan. Nagyon elkanászodtak ezek az orvosok, de ne hagyjuk magunkat, álljunk ki magunkért és az egészségünkért! Ők se istenek!

A másik, nekem is durván görcsölt a hasam menzeszkor, az elmúlt időben egyre rosszabb lett, és már nem csak az 1., de már a 2. és 3. napon is fájt, aztán elkezdtem barátcserje kapszulát szedni, napi kettőt, és a 3. hónap után nem görcsöltem, ez nagyon nagy szó nálam! 3-6 hónapig javasolt a szedése. Bioboltokban beszerezhető, de ne a patikai Premens-t használd, az egy vacak, alig van benne hatóanyag. Hiába panaszoltam az orvosoknak, hogy egyre fájóbb a menzeszem, le se tojtak, úgyhogy többen is ezt javasolták, nekem bevált. Az orvosok meg kapják be, főleg a férfi nőgyógyászok, ők csak ne dumáljanak farokkal a lábuk között, nekik nincs vaginájuk, nem tudják, milyen is az, mikor úgy fáj. Bárcsak nekik fájna, de minimum egy tökönrúgást megérdemelnének, bírják ki ők is.

Aki kételkedik, időnként igenis durván tud fájni. Nem kell ezeket a sz@rházi, kókler orvosokat védeni. Észrevettem, ha stresszes hónapon vagyok túl, akkor rosszabb.

A legtöbb nőgyógyász csak hamar le akarja rázni az embert, bezzeg fogamzásgátló tablettát bárkinek felírnak vérvétel nélkül, aztán utána csodálkoznak a nők, ha nem esnek teherbe, pedig több a bogyó káros hatása, mint a haszna. Sose írassatok fel, én soha többet nem szedném, a óvszer a legjobb és a legbiztonságosabb!

Csajszi, én veled vagyok!

2023. aug. 1. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!