Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire érdemes gondolni a...

Mire érdemes gondolni a nőgyógyászati vizsgálat közben?

Figyelt kérdés
Hogy gyorsabban teljen az idő és jobban sikerüljön ellazulni. Van valami bevált önnyugtató technika?

2022. aug. 10. 18:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%
Ugyanmár. Pár perc az egész.
2022. aug. 10. 18:12
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem ez volt a kérdés. A kérdés azoknak szól, akik hozzám hasonlóan ezt egy stresszes, kellemetlen helyzetnek éli meg.
2022. aug. 10. 18:13
 3/15 anonim ***** válasza:
23%

2

Én annak élem meg, ezért nem járok inkább.

2022. aug. 10. 18:17
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
En mindig keresek valami pontot, amit bamulok a plafonon es arra koncentralok :D
2022. aug. 10. 18:18
 5/15 anonim ***** válasza:
96%
El kell lazulni és figyelni, hogy mit kér/kérdez az orvos. Nem tudom, hogy te hol jártál, de errefelé nincs idő szép vízesésekről meditálni vizsgálat közben.
2022. aug. 10. 18:20
 6/15 anonim ***** válasza:
67%
Az én orvosom jól néz ki. Arra szoktam gondolni, hogy mekkora szar már, hogy turkál bennem egy palcaval.. Aztán eszembe jut, hogy turkált már bennem a fél kezével is.. meg látott már megszülni kétszer, meg a k..vanagy aranyeremet is vagy 70szer. De amúgy a férjemmel is jól kijönnek, szóval nem kellene ezen kattognom... aztán elkalandozok és az jut eszembe, hogy hadd húzzak már haza, mert még ki akarok takarítani meg főzni kell, de mit..? és akkor általában kész is a vizsgálat mire ezeket vegigporgetem agyban. Nem nagyon szoktam feszengeni..
2022. aug. 10. 18:51
 7/15 anonim ***** válasza:
13%

6

Nem bizarr, hogy a férjed és a nőgyógyászod jól kijönnek??

2022. aug. 10. 18:55
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 7-es kérlek ne vidd el a témát más irányba! Ez egy másik kérdés (és totálisan értelmetlen).
2022. aug. 10. 19:05
 9/15 A kérdező kommentje:
5-ös! Ezt úgy érted, hogy nagyon rövid ideig tart a vizsgálat? Csak kenetvétel történik nálatok? Nálunk (magánba járok) a feltárás/kenetvétel után van bimanuális vizsgálat, hüvelyi ultrahang és mellvizsgálat is.
2022. aug. 10. 19:53
 10/15 anonim ***** válasza:
24%

9

Ez egy vizsgálat. Ha valamelyik részét nem akarod, akkor kérheted, hogy ne legyen. Vagy nem mész el egyáltalán. Ha pedig elmész, akkor ez van.

2022. aug. 10. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!