Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mire érdemes gondolni a...

Mire érdemes gondolni a nőgyógyászati vizsgálat közben?

Figyelt kérdés
Hogy gyorsabban teljen az idő és jobban sikerüljön ellazulni. Van valami bevált önnyugtató technika?

2022. aug. 10. 18:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
#9: Én államiba járok, ott azzal foglalkoznak, amiért megyek, nincs ilyen átfogó vizsgálat. A melleimet 1x vizsgálták, feltárás talán 2x volt, a rákszűréseket is könnyen megszámolom egyetlen kezemen, hüvelyi uh a terhesség során rutin volt. Bimanuális vizsgálatra is 1-re emlékszem.
2022. aug. 10. 20:08
 12/15 anonim ***** válasza:
83%

Hat az igazan kellemetlen vizsgalat (kenet+ultrahang) osszvisssz 1 percig ha tart. Azalatt mindenkinek kenyelmetlen, aki mast allit hazudik.

En mindig az ultrahangos kepet bamulom es arra gondolok hogy ezt hogy a szarba lehet ertelmezni, vagy a plafont.

Ha te ennel idegesebb vagy akkor probald a haslegzes technikajat: Orron melyen lesziv hasba, 1 maspdpercet lent tartod, majd lassan es hosszan szajon kifuj.

2022. aug. 10. 22:05
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező

kaptál többféle választ is... Ha nagyon zavar, nem mész el (3), elmész és hétköznapi dolgokra gondolsz (7), elmész és a kellemetlen vizsgálatot nem kéred (10), elmész államiba, ahol nem feltétlenül csinálják végig az összes vizsgálatot (11). Elmész magánba, ahol megcsinálnak mindent, ha azt akarod. És gondolsz, amire akarsz. :)

Válassz.

2022. aug. 11. 08:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A leghétköznapibb dolgokra. De általában az is eszembe jut, hogy milyen hideg ez a kacsa, hogy vajon az hogy is helyezkedik el a hüvelyemben, hogy vajon az orvosi óvszer ugyanolyan-e, mint a sima, illetve, hogy miből állhat az ultrahang gél, meg hogy lehet, hogy az előző orvosomnál soha fel nem merült, hogy ultrahang is legyen a rákszűréses vizsgálatkor. De ezek a témák gondolom neked nem segítenének.

Az izmaid tudatos ellazítása a vizsgálatban is segít, a figyelemelterelésre meg szokták mondani, hogy szavalj verset magadban vagy próbálj meg négyjegyű számokat fejben összeadni.

2022. aug. 14. 18:39
 15/15 anonim ***** válasza:
71%

Megpróbálhatsz esetleg nem csak a látnivalókra (mint pl. a mennyezet) koncentrálni, hanem hogy milyen szagokat érzel (semmi undorítóra nem kell gondolni, felteszem, jód meg ilyesmi szagát érezni). Vagy mit hallasz a folyosóról. Kivel beszél az asszisztensnő és mit.

Gondolhatsz arra, hogy mit fogsz főzni este. Vagy hétvégén. Vagy mit ettél-ittál utoljára, kivel voltál, milyen volt (mondjuk a reggeli kávéd, vagy hogy a barátnőddel cappuccino-t ittál egy klassz helyen).

Számolhatsz esetleg.

Nekem az szokott legjobban bejönni, hogy elképzelem a lábujjaimat. :)) Végigveszem őket gondolatban sorban, jobb lábfejen a kislábujjtól indulva, aztán bal lábfejen ugyanígy. Meglepően nehéz.

Vagy gondolhatsz arra, hogy vajon bal kézzel milyen házimunkákat tudnál elvégezni (mosogatás, kenyérszelés, bármi)(tegnap megégettem a jobb kezem és elég bénácska voltam bal kézzel).

Melyik állatokat szereted és miért. Melyik a kedvenc növényed, milyen színű, milyen formájú a levele és a szára és a virága.

De szerintem a 14-es baromi jókat írt.

2022. aug. 14. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!