Vérzés alatt tényleg nem csinál semmi vizsgálatot a nőgyógyász?
A nőgyógyász már második alkalommal küldött el vizsgálat és bármilyen tanács nélkül, mert éppen vérzek...
Én ezt nem értem. Nem az lenne a dolga, hogy segítsen?
Eddig csak szűrésen meg a terhesség alatti terhesgondozás miatt voltam nőgyógyásznal. Most először van tényleges problémám erre csak leszid, hogy majd akkor menjek, ha nem vérzek. Mégis, honnan kéne tudnom, hogy akkor éppen fogok-e vérezni vagy sem? Szeptemberre végére kaptam a következő időpontot.
Elég sokmindent meg tud csinálni
Egyedül olyan vizsgálatot nem, ahol a huvelyvaladekot kell vizsgálnia.
Többször voltam vérzéssel, vérzés zavarral nőgyógyásznal és ultrahangon látta, hogy ciszta okozza a problémát. Ezt még tudja csinálni. Mi az, hogy leszid?! Nőgyógyászok egy része nem értem, miért bunkó paraszt... be kéne vezetni a felvételihez valami pszichológiai alkalmasságit
Nekem még uh-ra se adott időpontot.
Bejelentkeztem másik orvoshoz is, hozzá 4 hét múlva tudok menni. Ő ott helyben tud uh-t is csinalni.
Én teljesen ledöbbentem ezen a hozzáálláson.
Nem vagyok mar tini, 40 évesen mégis úgy éreztem magam a stílusatól, mintha valami hü**egyerek lennék, aki még ezt sem tudja...
Leszidott....
Miért nem meritek kinyitni a szátokat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!