Holnap lesz nőgyógyászati vizsgálatom, hogyan engedjem el magam?
Nem először megyek, jó párszor már voltam, de az utóbbi vizsgálatok rendkívül kellemetlenül zajlottak.
Cisztám van, amit holnap vizsgálnak ultrahanggal, illetve gondolom előtte kacsát is használnak, vagy legalább ujjal megtapogatnak.
A problémám az, hogy utoljára, mikor voltam, éreztem minden matatást, minden mozdulatra felszisszentem, meg persze ennek fejében még a hasamat is elkezdte nyomkodni. Összeszorulok, és folyamatosan kérdezik, hogy fáj, és hát eléggé kellemetlen érzés, nem tudom elengedni magam, és még a nővér és az orvos is elkezdett velem ordibálni, hogy engedjem el magam, mert így nem tudnak megvizsgálni. Próbálok ellazulni, de lehetetlen, mert annyira durván és gyorsan vizsgálnak. Aztán amikor feltették a hüvelyi ultrahangot, akkor is összevissza csavargatta bennem, aztán meg még ők voltak felháborodva, és mondták, hogy nekik nem muszáj megvizsgálniuk, ha ennyire nem akarom… Sőt még a kísérő füle hallatára (meg az egész folyosó hallotta), megkérdezték, hogy hogy tudok így lefeküdni a fiúval, ha ennyire össze vagyok feszülve.
Fiúval egyébként nincs gond, egyáltalán nem fájnak az együttlétek, csak mikor az orvos a száraz kesztyűjével felnyúl 1 milisec alatt, akkor kiugrok a bőrömből.
Valami tippek, hogy a holnapi vizsgálatot hogy bírjam ki? Már most görcsben van a gyomrom.
22L
Három opciót látok: 1. frontin, 2. megiszol előtte 1 felest előtte...3. elmondod a dokinak, hogy szégyelled meg minden, ne haragudjon,de te parázol, és kifizeted az árát meg minden, de érzéstelenítőt kérsz az (nem tudom, orvosilag van-e erre lehetőség)
Nyilván magánban amúgy is van egy fix tarifa, ami nem vita tárgya (magyarul ki kell fizetni és slussz-passz, kész vége, punktum) , államiban pedig lehet, hogy nincs ilyen, pénzért viszont MINDEN IS van (amúgy de utálom ezt a szókapcsolatot) .
Lehet, hogy a ciszta miatt érzel fájdalmat!
Amúgy az orvos valóban nehezebben vizsgál meg, ha nem tudsz ellazulni, és ezzel magadnak okozod a problémát. Menj másikhoz, vagy nőhöz, ha az kevésbé zavarna. Maga a vizsgálat pár perc, még kellemetlenebb lenne ha tovább tartana, az meg hogy érzed az vele jár.
Igyál meg egy felest előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!