13 éve nem voltam nőgyógyászati vizsgálaton. Kellene félnem?
Sajnos elsőre es utoljára is 18 évesen voltam nőgyógyásznál.
Illene elmennem, de marhára félek, hogy le leszek cseszve, és hogy valami bajom lehet..
Egyébként semmi panaszom, teljesen pontos es normális a menstruációm is. De ezt már én is érzem, hogy nagyon gáz...
Ti jártatok már így?
Nem Magyarországon élek, itt az átlag nőt soha nem látja nőgyógyász.
Kit érdekel, amúgy hogy le leszel cseszve? Meg mi az egyáltalán, hogy le leszel cseszve? Magánügyed hogy mikor, és mivel mész orvoshoz.
Rákszűrésre mindenképp menj el. Én 3 évig nem voltam, majdnem túl késő lett. Azóta évente legalább egyszer elmegyek, ártani nem árt.
Ha lecsesz, akkor keress másikat jövőre, egyébként semmi köze nincs hozzá hogy mikor mész.
Mondjuk az is fontos információ lenne, hogy szűz apáca vagy, vagy van szexuális életed?!
Előbbi esetben kisebb az esély a különféle nyavalyákra, de mondjuk a rák pl. akkor sem nagyon válogat...
lehet hogy szova teszi, de valahol egyreszt igaza lenne, masreszt meg felnott no vagy, ne foglalkozz azzal hogy "leszidtak"
viszont ha elsz nemi eletet, mindenkeppen menj el, nem szabad homokba dugni a fejed
Köszönöm szépen a válaszokat!
Lehet kicsit félreérthető voltam. Nyilván aggaszt, hogy le leszek tolva, de attól jobban izgulok, hogy valami bajom lesz.
Már kértem is időpontot.
Semmi panaszom, szerencsére a ciklusom is takkra pontos, és nem is szokott fájni sem a hasam.. De mégis félek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!