Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves voltál amikor...

Hány éves voltál amikor megjött az első menstruációd? És milyen helyzetben történt?

Figyelt kérdés
Én 11 éves voltam és összességében örültem, hogy nagylány lettem. Veletek ez hogyan történt? Milyen érzéseitek voltak az azt követő napokban?

2022. aug. 14. 16:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%
12 voltam, nem vettem észre, mert nagyon kevés volt. Mikor otthon költöztem át, akkor nagyon megijedtem, hogy véres lett a bugyim, és kicsit a nadrágom is. Azt hittem, hogy meg fogok halni. Ezt az amúgy sem kellemes állapotot még fokozta drága jó nevelő anyám, aki pofon vágott amiért össze véreztem egy nagyon drága (egyáltalán nem volt drága és amúgy ki is jött belőle a vér) farmert, és hozzám vágott egy betétet, majd éveken keresztül nem engedte a tampont. Most se engedné, titokban használok intim kelyhet.
2022. aug. 16. 09:28
 22/24 anonim ***** válasza:
75%

21

Sajnálom. :(((

2022. aug. 16. 09:33
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

11 voltam, otthon voltam, és nagyon megijedtem.

Az iskolai felvilágosítás miatt tudtam mi a menzesz, de azon kívűl semmit, anyám soha semmit nem volt hajlandó elmagyarázni. Ennek köszönhető az is, hogy nővérem 15 évesen terhes lett 🙄

Egyáltalán nem segített az sem, hogy évekig szenvedtem nagyon erős pms tünetektől, és nagyon nagyon erős (disznóvágás) brutál fájdalmas menzesztől (pcos+ir) ami a 3.gyermekem születése óta ugyan csökkent, de még most sem vagyok rendben hormonügyileg.

2022. aug. 21. 21:43
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
13 éves voltam, nyáron történt. Medencéztünk a legjobb barátnőmmel és éreztem hogy kicsit fáj a hasam. Gondoltam elmegyek vécére, hátha jobb lesz. Mikor megláttam hogy véres a bikini bugyim, hirtelen megijedtem, szóltam is neki. Ő gratulált egyből hogy nő lettem (neki előbb jött meg ha jól emlékszem egy fél évvel). Később hazaért anyukám és neki is szóltam. Adott betétet aztán szétkürtölte az egész családnak.
2022. aug. 25. 02:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!