Lányok, nők, akik nagyon szenvedtek a menstruáció első napján! Milyen praktikákat szoktatok alkalmazni, hogy enyhítések a fájdalmakat?
Algoflex+no-spa.
Ez mindig beválik így együtt.
A többi praktika semmit sem ér az első gyotrelmesen fájdalmas napon. A múltkor konkrétan hajnalban arra ébredtem hogy vajudasi fájdalmakat érzek, és atfutott az agyamon, hogy lehet hogy nem vettem észre 9 hónapig hogy terhes vagyok :D
A meleg zuhany az segít nekem, de hát nyilván nem ácsorgok a zuhany alatt órákat....
Gyógyszert nem veszek be rá, mert nem hat. Nekem az segített, hogy már nem kemikáliával teli nyomott műanyagokat használok. A betétben és a tamponban is vannak olyan vegyi anyagok, amik miatt erősebben görcsölhetsz.
Aleve-t szedek, időben szoktam bevenni, nem várom meg, míg komolyabban elkezd fájni. Csak a 220-as van törzskönyvezve Magyarországon, ebből kettőt veszek be. De az Apranaxnak is ez a hatóanyaga amúgy.
Nekem bevált rá. Ezenkívül zuhanyból jó meleg vizet nyomok rá, ha épp nagyon fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!