Úgy görcsölök, mindjárt meghalok. Milyen házi praktikákat tudtok?
Figyelt kérdés
Apámnál vagyok, tőle nem akarok kérni gyógyszert. Milyen házi praktikákat ismertek? Esetleg vmi tornagyakorlat? Mindjárt meghalok.
11/l
2015. jan. 2. 09:57
1/6 anonim válasza:
Meleg viz a hasadra,ha nincs mas egy müanyag üveget tölts meg vizzel,es tedd a hasadra,ne legyen azert forro,csak meleg.Es ha nem mulik azert kerhetnel töle gyogyszert.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :)
2015. jan. 2. 10:18
3/6 anonim válasza:
Ha ilyen erős görcsöd van, én orvost kérdeznék. Ez menszesz? Elég drága az algoflex ami kifejezetten erre van. A sör ami segit még, de ha nagyon fiatal vagy ezt nem ajánlhatom. Vagy a nos-pa is görcsöldó. Patikába nem tudsz elmenni? Esetleg egy ismerősöd tudna neked vinni?
4/6 anonim válasza:
Nyugodtan kérjél apukádtól. Attól, hogy férfi, attól még az apukád. Ráadásul úgyis észreveszi, ha rosszul vagy. De lehet, hogy nincs is neki görcsoldója, akkor szomszédtól kell kérni.
5/6 anonim válasza:
Annyira halálosan fáj, hogy a netre irkálsz.
6/6 anonim válasza:
Engedj egy fél literes palackba forró vizet, tekerd be törölközővel és tedd a hasadra. Nekem ez eddig mindig bevált. Különböző nyújtógyakorlatok is segíthetnek, ilyenekre találsz a neten is példát.
Viszont szerintem az apukád is tisztában van vele, hogy előbb vagy utóbb elkezdesz menstruálni, nem ciki kérni tőle. Nekem van, hogy apukám hoz tampont vagy betétet a boltból :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!