Hány éves voltál amikor megjött az első menstruációd? És milyen helyzetben történt?
12 voltam, iskolaban, karacsonyi vasaron. Hiaba tudtam rola meg olvastam rola nagyon meglepettnes kicsit meg is ijedtem hogy na most mi lesz, van meg 3-4 ora…
Aztan hazaertem, megmondtam anyamnak es kerdeztem hogy ez csak 1 nap ugye? O meg mondta hogy neeeem, 1 het! MONDOM EGY HEEEET??? :(
Amikor beutkozik a valosag mindig mas mint a tanult elmelet.
15 éves voltam, nagyon nagyon nagyon vártam már. Azt hiszem, hétköznap volt, reggel felkeltem, kimentem pisilni és igeeeen, ott volt a vér a pizsamanacimon. Hihetetlenül örültem!! Igen, hétköznap volt, mert mennem kellett aztán suliba és kicsit izgultam, hogy a betét (vagy vatta) nem fog-e elmozdulni, meg milyen gyakran kell vajon cserélni.
Ennek is tulajdonítom (mármint hogy ennyire vártam és ennyire örültem neki), hogy soha, de soha nem fájt. 50 éves vagyok már.
Azt olvastam, hogy egyes társadalmakban ilyenkor pofont adnak a lánynak (de csak kicsit ám) és utána ajándékot kap. Vagy csak simán ajándékot adnak neki.
8
Én már ezzel álmodtam, hogy a barátnőim, osztálytársnőim felmásztak egy fára, és baszki mindenki fent volt már a fán, csak én álltam ott lent szerencsétlenül és nem tudtam felmászni. (Poén: 14-15 éves koromig imádtam fára mászni és nagyon ügyes is voltam.) Nyilván arról szólt az álom, hogy már mindenkinek megvan (így is volt), csak nekem nem.
Gimi 1. osztályában, második félévben jött meg, hát nem siette el. :))
Egyébként olvastam (nem csak kitaláltam), hogy sokszor van ilyen, hogy azoknak nem fáj, akik várták ill. örültek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!