Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hány éves voltál amikor...

Hány éves voltál amikor megjött az első menstruációd? És milyen helyzetben történt?

Figyelt kérdés
Én 11 éves voltam és összességében örültem, hogy nagylány lettem. Veletek ez hogyan történt? Milyen érzéseitek voltak az azt követő napokban?

2022. aug. 14. 16:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Még nem voltam 11, egy plázában voltunk anyámmal. Nem emlékszem nagyon mit éreztem, elfogadtam, de nem rémlik semmi különös.
2022. aug. 14. 16:30
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Szilveszterkor jött meg először, 12 éves voltam.
2022. aug. 14. 18:13
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

12 voltam, iskolaban, karacsonyi vasaron. Hiaba tudtam rola meg olvastam rola nagyon meglepettnes kicsit meg is ijedtem hogy na most mi lesz, van meg 3-4 ora…

Aztan hazaertem, megmondtam anyamnak es kerdeztem hogy ez csak 1 nap ugye? O meg mondta hogy neeeem, 1 het! MONDOM EGY HEEEET??? :(

Amikor beutkozik a valosag mindig mas mint a tanult elmelet.

2022. aug. 14. 18:23
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
11 voltam, épp otthon ültem a tv előtt. Valami furát éreztem, és elmentem wc-re, akkor láttam, hogy mi a helyzet. Konstatáltam, hogy ez az a dolog, amiről anyám már figyelmeztetett. Nem mertem neki szólni, wc papírt tömtem a bugyimba. Először még olyan kis gyenge volt a vérzés, hogy ennyi elég volt. Aztán ki is maradt több hónap, végül talán a harmadik alkalommal szóltam róla.
2022. aug. 14. 18:36
 5/24 anonim ***** válasza:
90%

15 éves voltam, nagyon nagyon nagyon vártam már. Azt hiszem, hétköznap volt, reggel felkeltem, kimentem pisilni és igeeeen, ott volt a vér a pizsamanacimon. Hihetetlenül örültem!! Igen, hétköznap volt, mert mennem kellett aztán suliba és kicsit izgultam, hogy a betét (vagy vatta) nem fog-e elmozdulni, meg milyen gyakran kell vajon cserélni.

Ennek is tulajdonítom (mármint hogy ennyire vártam és ennyire örültem neki), hogy soha, de soha nem fájt. 50 éves vagyok már.

Azt olvastam, hogy egyes társadalmakban ilyenkor pofont adnak a lánynak (de csak kicsit ám) és utána ajándékot kap. Vagy csak simán ajándékot adnak neki.

2022. aug. 14. 19:25
 6/24 anonim ***** válasza:
97%
Privi helyett itt: azért örültem, mert 15 éves voltam, mikor megjött!!! Az nagyon késeinek számít.
2022. aug. 14. 20:36
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
12
2022. aug. 15. 03:49
 8/24 anonim ***** válasza:
66%
Én 14-hez voltam közel és szintén vártam, mert már a barátnőknek megjött. Gondoltam az akkori fejemmel, hogy biztos valami baj van velem. Pedig valójában teljesen normál időben jött. Reggel történt és épp nem mentem iskolába, mert beteg voltam, mivel fájt előtte lévő nap a hasam. Aztán kiderült, hogy nem betegség, hanem emiatt. Csak éppen nem tudtam akkor, hogy ez milyen jellegű fájdalom.
2022. aug. 15. 08:47
 9/24 anonim ***** válasza:
63%

8

Én már ezzel álmodtam, hogy a barátnőim, osztálytársnőim felmásztak egy fára, és baszki mindenki fent volt már a fán, csak én álltam ott lent szerencsétlenül és nem tudtam felmászni. (Poén: 14-15 éves koromig imádtam fára mászni és nagyon ügyes is voltam.) Nyilván arról szólt az álom, hogy már mindenkinek megvan (így is volt), csak nekem nem.

Gimi 1. osztályában, második félévben jött meg, hát nem siette el. :))

Egyébként olvastam (nem csak kitaláltam), hogy sokszor van ilyen, hogy azoknak nem fáj, akik várták ill. örültek neki.

2022. aug. 15. 08:56
 10/24 Sssaszem ***** válasza:
68%
10 éves voltam, pont a táborban jött meg teljesen váratlanul. Nem számítottam rá, hogy meg fog jönni.
2022. aug. 15. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!