Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Legjobb D vitamin babatervezés...

Legjobb D vitamin babatervezés előtt?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom nagyobb dózisban ajánlott vitaminokat,mivel jelenleg elêg vékony a méhnyálkahártyám (5,2mm). Eddig az Eurovit oliva D-t szedtem, 2200NE. Kinek mi vált be,miket ajánlottak? És bocsánat még a kérdésért,lehet én vagyok a buta,de a 2000mg=2000NE?

2022. aug. 7. 17:27
1 2
 11/13 szg74 ***** válasza:

Nekem a G&G készítmények jöttek be legjobban, de náluk sem a komplexek, hanem egyesével, legfeljebb olyan kiegészítőkkel, amit mindig ajánlanak az adott vitaminhoz, mint D3 vitaminhoz a K2. (Az NE azt jeleneti: Nemzetközi Egység, angolul: IE, azaz Inernational Unit - csak mert erre még senki nem válaszolt.) Egyesével venni a szereket persze drágább, de ha az egészségről van szó... Itt van egy bővebb ismertető arról, amit ajánlok, meg a helyről, ahol kapni lehet: [link]

Valaki ajánlotta a napozást. Sajnos, ma már nem lehet annyit kockázatmentesen napozni, egyáltalán a napon lenni, mint egykor lehetett, amikor a sok napozás még megoldást jelentett.

2022. aug. 8. 06:32
 12/13 szg74 ***** válasza:
Ami kimaradt, pl. Black Friday hetében adnak komoly engedményeket az áraikból.
2022. aug. 8. 06:34
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!

Az Inofolicot már végigszedem,meglátjuk lesz e pozitív hatása. Szeptemberben megyek vissza a nőgyógyászomhoz.

E vitaminból bioextra márkájút sikerült vennem,de arról is jókat olvastam. Azért a kommenteket még fogom tanulmányozni :)

2022. aug. 8. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!