Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki szedett babatervező/bab...

Valaki szedett babatervező/babaváró vitamint?

Figyelt kérdés
Tervezés előtt mikor kezdted el és milyet?

2021. jún. 6. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Inofolicot ittam,mert két évig nem jött össze a baba.Ahogy el kezdtem inni,következő hónapban terhes lettem.
2021. jún. 7. 05:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Tervezés előtt 2 hónappal kezdtem a Femibion 0-t és inofolicot. Elsőre összejött a baba.
2021. jún. 7. 05:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, 1 hete szedem az Elevitet.
2021. jún. 7. 06:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Tavaly júniusban kezdtem az ortomolekuláris jódpótlást a hozzátartozó protokollal. (Jó nagy adag vitaminok.) Úgy terveztem, hogy kb fél évvel később szeretnék majd teherbeesni. Egy pár hónapig szedtem inozitolt is és folátot pluszban, és barátcserjét is. Nem tudom, hogy ezek segítségével, vagy ezektől függetlenül, de nem volt gond a teherbeeséssel. Mióta babát várok csak a GAL babavárót szedem, plusz folátot, kollint, és jódot (ez utóbbit csökkentettem a terhesség kezdetén).
2021. jún. 7. 09:34
 5/8 anonim ***** válasza:
1 hónappal előtte kezdtem szedni a Gravida optimát. Elsőre sikerült.
2021. jún. 7. 09:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Általában azért aki odafigyel a dolgokra szoktak szedni. Előtte a nőknek a folsavat hangsúlyozzák, de érdemes mindenféle jóval feltölteni próbálkozás előtt mindkét szervezetet, a nőit pedig végig támogatni. Magunknak egy komplex 3 hónapos vitamin kúrát "írtam ki", aminek most tartunk a közepén. A férfi sperma megújulásához kell ennyi idő.
2021. jún. 7. 13:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!🥰
2021. jún. 7. 14:34
 8/8 anonim válasza:
Mi februárban álltunk neki a párommal a baba projektnek, akkor kezdtem el szedni a Femibaby vitamint plusz mellé ugyanúgy a C illetve multivitamin. 5hkm ☺️
2021. jún. 8. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!