Intim bűz fogamzásgátlótól? Lehetséges?
Másfél hónapja szedek fogamzásgátlót a progeszteron hiányomra. Az első doboz beszedése után valami orrfacsaró szagom lett ott lent. Ilyen rothadó szagra emlékeztet. Nem csíp, nem viszket, semmi más gondom sincs csakis a szag. Nem élek nemi életet vagy 4 éve, a tisztálkodásommal is mindig minden rendben volt soha nem volt ilyen gondom.
Lehetséges, hogy a fogamzásgátlótól lett valami baj?
Azért itt keresek választ most, mert másfél hónap múlva amúgy is megyek vissza a nőgyógyászhoz kontrollra és nem akkora baj, hogy előbb vissza kéne mennem miatta.
Volt esetleg valakinek ilyen problémája fogamzásgátlótól, vagy ez hülyeség lenne?

Nem hiszem én nagyon sokfélét szedtem és sosem tapasztaltam ilyesmit. Viszont pár étel okozott már hasonló panaszokat. Pl szardínia vagy zacskós teszta esetleg leves. Gondold át nincs e valami amit nem ettél eddig és most igen.
Hüvelyregenerálótól is olyan szagom volt mintha feldugtak volna egy döglött halat. Szerencsére pár nap után megszűnt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!