Miért fáj az együttlét?
Figyelt kérdés
Már nem egyszer voltam nőgyógyásznál, nemibeteg szakorvosnál. Minden rendben van, semmit nem találtak. Nincs semmi féle fertőzés. Az együttlét azonban fájdalmas minden alkalommal. A fogamzásgátló tablettát abbahagytam hüvelyszárazság és egyéb dolgok miatt. Óvszerrel védekezünk. Használtam már mindenféle kúpot, kenőcsöt. Sikosítóval és nélküle is próbáltuk de mindig fájt. Mintha az egész hüvely végig fájna. Az utolsó tippem hogy a latexre lehetek allergiás. Viszont nincs viszketés, nincs kipirosodás. Inkább olyan mintha beduzzadna a hüvely és sajogna. Ha ez nem hoz megoldást akkor fogalmam sincs mit csináljak. Sajnos nagyon megkeseríti az intimitást, és olyan képet épít fel az emberben hogy a szexualitás egy kíntegnap 10:41
1/4 anonim 

válasza:

Lehet hormonális eredetű hüvelyszárazság.
2/4 anonim válasza:
Nekem épp a latex okozta ezt, mindenképp megér egy próbát a Durex latexmentes ovszere és van természetes síkosìtójuk is.
3/4 anonim 

válasza:

Én a durex latexmentes óvszeren kívül semmit nem viselek el, mert annyira fáj közben-utána a hüvelyem.
Nem vagyok száraz, egy francokat, de allergiás a latexre.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Megpróbálkozunk vele. És ahogy már a latexmentes óvszert használtátok már az első alkalommal minden rendben volt ?
tegnap 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!