Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhatja? kb.3 hete...

Mi okozhatja? kb.3 hete voltam nőgyógyásznál,mivel úgy döntöttem leteszem a fogamzásgátlót.Egyik együttlét alkalmával hatalmas fájdalmat éreztem, majd kiderült,hogy:”Szabad b.o. 30 mm-es símafalú cysta”-m van.

Figyelt kérdés
Azt mondta az orvos,hogy ez nem jelent nagy Problémat,eltűnik majd.Viszont rá két hétre szintén aktus közben nekiálltam vérezni,de csak pár cseppet..Egy hete vérezgetek,pár cseppeket,van hogy barnás,van hogy világos rózsaszín,és ezeket is csak törlés közben látni.Szagtalan,nem krémes nem túrós teljesen átlagos.Néha egyhén görcsölök is. A kérdésem az lenne,hogy ez a gyógyszer letétele miatt lehet,vagy esetleg a ciszta okozza ezeket az apró vérzéseket?Orvoshoz mindenképp menni fogok,csak ezen a héten sajnos szabadságon van..

nov. 5. 09:31
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a tyúk vagy a tojás volt előbb, azt már sose tudod meg. Lehet a gyógyszer okozta, lehet a letétele miatti hirtelen hormon megvonás, lehet eddig is ott volt, hajlamod van rá.

A lényegen mit változtat?

nov. 5. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!