Miért van az, hogy van amikor nagyon kívánom az együttlétet van amikor meg kicsit sem?
Figyelt kérdés
2024. jún. 18. 16:40
2/5 anonim válasza:
Szia, ez általában hullámzó nőknél és férfiaknál egyaránt.
Főleg a nőknél, mert a hormonok így "veszik rá" a testet az ovuláció előtt/közben a minél több együttlétre, hogy legyen esély a terhességre. Menstruáció előtt meg PMS tünetek miatt sokan nem kívánják, ez van.
De ez, ismétlem, egyéni, hallottam már olyat, hogy valaki menstruáció előtt és alatt kívánja legjobban, ez szerintem ritkább.
3/5 A kérdező kommentje:
Én a ritkább eset vagyok
2024. jún. 18. 16:54
4/5 anonim válasza:
Azzal sincs semmi gond :)
Akkor jelez a tested, ha hónapokig nem kívánod, de előtte meg ezzel nem volt gond, na akkor az utalHAT valamire, hormonális gondra, a testünk egy okos szerkezet.
Ami kihívás lehet, ha változó, mikor kívánod az együttlétet: ha gyereket terveztek, a teherbe esés. De ha neked ez most nem aktuális, akkor ne aggódj.
5/5 anonim válasza:
A depresszió, negatív lelkiállapot gyilkolja a libidót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!