Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan előzhetem meg?

Hogyan előzhetem meg?

Figyelt kérdés
Több éve mar kuzdok huvelygombaval,es hugyuti ferzozesekkel.A paromnak sosincs semmi baja 2eve egyutt vagyunk,csak vele vagyok.Kuraszeruen szedek tozegafonyat,vastagon oltozok,szex elott sokat iszom hogy utana tudjak pisilni,valamint elotte utana furdunk,intim mosakodot hasznalok aminek megfelelo a ph-ja,jo anyagu fehernemut hasznalok.1 ev alatt mar 3x volt holyaghurutom,ebbol 2 veres vizelettel jart,mindig szedtem monuralt eleinte egyet,utana kettot,a vizeletem mindig jonak latszik azon a kis tesztcsikon amit az orvos csinal.A huvelygomba ennel tobbszor jon elo kivul,belul valtozo,arra szedtem fluconazolet valaminz gynophilius kupot hasznalok ra.Ez a ketto mindig egyszerre jelentkezik sajnos.ezzel kapcsolatban is nagyon odafigyelek a higieniara.ha van tippetek,tanacsotok barmit elfogadok.koszonom!

ma 17:06
 1/2 anonim ***** válasza:

"Kevesebb" higiénia, nulla intim mosakodó, mert a normál flórádat nem szabad kimosni, vagy gyengíteni. És a szexnek sose szabad durvának, fájósnak lenni. Akár váltsatok pózt, akár irányíts te, és ne legyen orál.

Mechanikai mikrosérülés vagy szájflóra átkerülése is okozhatja a panaszaidat.

ma 18:17
 2/2 anonim ***** válasza:

A cukros dolgokat hagyd el, az visszaszorítja a gombát. Cukros üdítő, péksütemény, csokoládé, édességek teljes kiiktatása. Az édesítőszeres dolgok sem jók! Igyál csak vizet. Főétkezésekkor azért lehet enni néha édes ételt.

Cickafark tea ivása is javasolt és amikor "lent" probléma van, cickafarkos ülőfürdő. Csodákat tesz! Kivéve ha allergiás vagy rá és viszketést okoz, de nem gyakori az ilyen. Egy nagyobb fazékban tömény főzetet készített, mondjuk egy harmad zacskónyi cickafarkkal, leszűrve beleöntöd egy lavórba. A forró főzetet hideg víz hozzáadásával beállítod, hogy ne legyen forró de jó meleg legyen. És ebben ülsz 10 percet. Mindezt lefekvés előtt. Több napig, akár egy hétig (vagy tovább) lehet ismételni.

ma 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!