Hogy előzhetem meg a menstruációs fájdalmat?
Figyelt kérdés
Nagyon szokott fájni a hasam mikor megjön és hasmenésem is szokott lenni és néha már annyira rosszul vagyok hogy úgy érzem elájulok. Mit lehetne tenni ellene, mert múltkor még az iskolából is haza kellett mennem annyira rosszul voltam de azt nem lehet és nem is szeretném hogy minden hónapban hiányozzak. Valakinek hasonló gond?2015. dec. 29. 01:48
1/5 Duenna 

válasza:

Menj be a gyógyszertárba, és kérj a gyógyszerésztől menstruációs görcsre való görcsoldó tablettát. Ezt próbáld ki, ha nem használ, akkor a háziorvossal fel tudsz íratni erősebb görcsoldó gyógyszert.
2/5 anonim 

válasza:

Háziorvosom adta ezt a tippet: 1 Nospa+ 1 Cataflam. Kipróbáltam, tényleg elmúlt a görcs teljesen (görcsre még a magnézium is hatásos, de minimálisan). Hasmenésre széntabletta, vagy ha nem akarsz gyógyszert szedni rá, a banán, alma és az étcsoki is jó hasmenés ellen. Egyébként vannak tornák is, amik enyhítik a görcsöket, nem szabad elhagyni magad ilyenkor, mert csak rosszabb lesz, mozogj többet.
3/5 A kérdező kommentje:
A cataflanhoz hozzá lehet szokni ha minig azt szedem?
2015. dec. 29. 17:25
4/5 anonim 

válasza:

Gamma linolénsav megelőzi a fájdalmat. A Ligetszépe olaj sokat tartalmaz ebből. Vannak nők, akiknek a szervezetéből ez hiányzik, azok görcsölnek menstruációkor. Olvass utána a neten. Nekem segített egyébként.
5/5 anonim 

válasza:

Lehet kapni a gyógyszertárban gyógyszert. Nem tudom mi a neve de elég nagy és rózsaszín. Ha még 16 alatt vagy szerintem csak a felét vedd be. Negyed óra múlva már hat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!