Nem érdemes már soha többé strandra mennem? Vagy hogyan előzhetem meg a hüvelygombát?
Ennyi információból lehetetlen értelmes tanácsot adni.
Azt írod, "Most végre úgytűnik hogy elmúlt": csak reménykedni tudok, hogy nem magad, otthoni módszerekkel kezelted a problémát.
Menj el nőgyógyászhoz és beszéld meg, részletesen, beleértve az ismételt kiújulását, meg hogy nincs-e valami más betegség a háttérben.
Az, hogy ilyesmi miatt nem menj soha strandra, elfogadhatatlan életminőség-csökkenés és valószínűleg értelmetlen is, mert a nők jó részre jár strandra és nincsenek ilyen problémái.
Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz: ha már voltál, akkor próbálkozz meg egy másikkal, hátha jobban rájön, mi a gond és jobban tudja kezelni.
Biztos, hogy hüvelygombád van?
Mert lehet, hogy candida vagy allergiás tünet. Én is évekig szenvedtem a hüvelygombától. Az orvos is mindig erre írt ki kenőcsöt. Majd elmentem egy maszekhoz, aki teljes vérkép és egyáb vizsgálat után közölte, hogy nincs hüvelygomba. Allergiás vagyok a illatosított túsfürdőkre, szappanokra. Ezek irritélnak, és váltanak ki hüvelygombás tüneteket. Lehet kapni kimondottan irritációmentes túsfürdőket. Amióta ezekkel fürdöm, nincs semmi tünetem. Strandon hüvelygombát csak a wc-n kaphatod el (ha ráülsz) mert a víz klóros.
Lactofeel-em most van, azt mondta a doki hogy azt használjam el 1 hét alatt hüvelyflóra visszaállítására. De baromi drága :/
Intim szappanból meg gomba és baktériumölőm van (beliema). Esetleg ha azzal megmosom utána akkor lehet hogy nem jön ki?
Olcsóbb megoldás, hogy nem mész strandra, hanem inkább természetes vízbe, ahol a természetes folyamatok sokkal jobban lebontják az emberek által bevitt cuccokat, mint a klóros keringetett szutykos strandokon.
Nincs 30 km-es közeletekben valamilyen természetes víz, tó, folyó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!