Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Abortusz után újra terhes lennék?

Abortusz után újra terhes lennék?

Figyelt kérdés

Holnap fog lejárni a 6 hét, 1x voltunk együtt gumival, mert még nincs meg az első menstruációm nem szedhetek gyógyszert. + a műtét óta néha orál. Rettegek, hogy újra terhes lettem és valahogy mégis került belém sperma.

1 hete fájogat, szurkál a hasam.

18/l

2022. júl. 1. 08:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
K.va vagy.
2022. júl. 2. 21:49
 12/15 anonim válasza:
24%

Szerintem megzavarhatja a hormonháztartást. Még most voltál terhes.. kell egy kis idő, hogy helyreálljon a rendszer.

Nekem is nemrég volt abortuszom kb 1 hét múlva már szexeltünk

Megjött 2 napra azóta sehol semmi.. nemcsak nálad nem állt még helyre ne izgulj szerintem..

2022. júl. 3. 18:40
 13/15 A kérdező kommentje:

8-as. Párom 22 éves egyedül lakik egy ideje, miután én kijártam a sulit (és nem kezdem a következőt) nála lakok. És elmondhatatlanul hálás vagyok érte, hogy ilyen fiatalon elkezdhessük építeni magunkat és az életünket, viszont még azt éreztem, hogy egy gyermeknek még nem tudnánk mindent megadni amire szüksége lenne és így 6 hónap együttlét után még kettőnknek kellene élnünk, bármennyire rosszul hangzik is. Mind a kettőnket nagyon megviselt, én végig sírtam a kórházat, előtte- és utána is. A családegítőnél végig, az utrahangon, ahogy most is. A vizsgáim nem lettek olyanok amiket akartam, mert semmit nem tudtam készülni, csak feküdni, annyira fájt a lelkemnek. Ezért nagyon rosszul esnek az ilyesfajta hozzászólások, hogy “k.va vagy” és társai. Nyilván én is tudom, hogy ezt magunknak köszönhessük, de nem hinném, hogy itt mindenki más rajtam kívül hibátlan lenne és, hogy egy röptében megírt bejegyzés alapján kellene megitélni az embert.

Elbasztuk igen, de teszünk érte, hogy ilyen többet ne legyen.

2022. júl. 4. 15:54
 14/15 A kérdező kommentje:

Egyénként másnapra megjött, minden rendben van. Nem befolyásolta, hogy a 6 hetes tilalom alatt 5 hét és 5 napra 1x szexeltünk, kedves 1-es, de tanácsodat megfogadva mától igyekszünk egymáshoz sem érni az elkövetkezendő kb 50 évben. :D

A normális válaszokat köszönöm szépen!!

2022. júl. 5. 10:17
 15/15 anonim válasza:

na én nem kötekedni jöttem,csak utólag figyelmeztetni.

1. ha már a palinak annyira kefélhetnéke van,legalább vigyázzon rád megfelelően és akkor nem kellesz parálnod,hogy terhes vagy vagy hasonló (túl sok abortusz amúgysem túl jó,mert amikor majd tényleg kellesz az a baba,lehet nem fog összejönni)

2. bármi baj van,azt nem ide gyakorira kell irni,hanem valami dokit felkeresni,akivel sokkal hamarabb megoldhatod a problémádat,mint idegen emberekkel.

nagyon fiatal vagy még,vigyázz magadra!

2022. aug. 5. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!