Ha a párom nem akart gyereket, és e miatt abortuszom lett, akkor ha most újra terhes lennék, vajon elküldene oda újra?
A kérdés elméleti, nem vagyok terhes, de az abortusz valóban megtörtént. Tudom,ez két emberes dolog, de ő nem segít ezt feldolgozni nekem, nem beszélünk róla. Kíváncsi lennék, mi történne ha azt mondanám neki, terhes vagyok újra.
Szerintetek?
El fogom hagyni, és ez lesz az oka egyébként, ahogy ezzel kapcsolatban viselkedett, és ahogy akkor rámerőszakolt dolgokat, többek között,hogy senkinek se mondjam el a csaladomból stb...
Szóval mit mondana? Újra elküldene vajon?
Elküldene?? Ez abortusz, nem a helyi kisbolt, ahová csak ügy elküldünk mást!
Ha te akartad a gyereket, hiába is küldött volna a párod!
Te sem akartad, nyilván a csodás pasid ebben vastagon benne volt. De nem ő küldõtt!
Legközelebb pedig nem "küldene" sehova, csak kivágna gyerekestől, úgyhogy ez megelőzendő, dobbants, míg nem kèső!
#3 Tudom, nem ez rá a legjobb megfogalmazás, de a kérdést így volt egyszerű feltenni.
Én szerettem volna a kisbabát,ő nem. Nem volt senki, akinek elmondhattam volna, nagyon féltem, gyerekesen viselkedtem. Másképp döntenék sok dologban, de nem lehet. Az én hibám, de nem tudom megváltoztatni.
A múltat nem is, de a jövődön mèg változtathatsz!!
Dobd ki, mèg ma!
Es egy ezzel az emberrel tudsz elni szexelni?
Kinyiratta a sajat veret bahhh
Biztos lehetsz benne, hogy újra elküldene.
Plusz számon is kérné, hogy miért nem tanultál az esetből, miért nem védekeztél normálisan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!