Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Ha a párom nem akart gyereket,...

Ha a párom nem akart gyereket, és e miatt abortuszom lett, akkor ha most újra terhes lennék, vajon elküldene oda újra?

Figyelt kérdés

A kérdés elméleti, nem vagyok terhes, de az abortusz valóban megtörtént. Tudom,ez két emberes dolog, de ő nem segít ezt feldolgozni nekem, nem beszélünk róla. Kíváncsi lennék, mi történne ha azt mondanám neki, terhes vagyok újra.

Szerintetek?

El fogom hagyni, és ez lesz az oka egyébként, ahogy ezzel kapcsolatban viselkedett, és ahogy akkor rámerőszakolt dolgokat, többek között,hogy senkinek se mondjam el a csaladomból stb...

Szóval mit mondana? Újra elküldene vajon?

2017. aug. 14. 17:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg nem lehet csak úgy szülni, kell egy bizonyos anyagi háttér, de akkor ügyeljetek vagy ügyelj a védekezésre és akkor nem lesz baj.
2017. aug. 14. 21:20
 12/17 anonim ***** válasza:
52%

"rad eroszakolna az abortuszt,mert ez az ember teged neharagudj de nem szeret... jaaa es honnan veszem ezt ? megmondom" - ja, mert az a nő, aki egy férfira erőszakol egy gyereket annak az akarata ellenére, az nyilván csupa szívszeretetből teszi...

Kérdező, vagy igen, vagy nem, attól függ, hogy megváltoztak-e már azok a körülmények, amelyek miatt akkor elzárkózott a gyerekvállalástól. Ezt meg itt senki se tudhatja...

Egyébként miért érdekel, ha úgyis ott akarod hagyni?

2017. aug. 14. 22:01
 13/17 p.szabina1223 ***** válasza:
69%
Neked kell ismerni a párodat, bár a pasik néha kiszámíthatatlanok. Ha az előzőnél megtette, nem hiszem, hogy nagy lelki megrázkódtatás lenne neki máskor is így bánnia veled.
2017. aug. 15. 08:07
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
Mi az hogy rád erőszakolta? Az ab kizárólag a nő döntése. Ha meg akartad volna tartani megtartottad volna. Ha meg egyedül nem tudtad volna felnevelni, akkor meg nem értem miről beszélünk. Minek szülni a semmire? Ezt a játszmázást meg végképp nem értem. Nyilván nem egyezik a világképetek, az elképzeléseitek a jövőről, szóval minek vagy még vele? Egyszerűen hagyd el, mindenféle fölösleges provokálás meg drámázás nélkül.
2017. aug. 15. 21:52
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
Most nagyon fel vagy kavarva gondolom. Nem ez a legjobb színtér, ahol érdemes segítséget kérned, mert itt az ab-on senki nem lát túl.... Ha nem volt túl rég ez az eset és az anyagiakat hozta föl, akkor igen, ha nem változott semmi valószínűleg újra elküldene. Szerintem -bár ez most nehéz- vizsgáld meg objektíven: valóban baj van az anyagiakkal? Egyébként terveztek gyereket? Van-e más oka, amiért ő nem akarna? Milyen egyébként a kapcsolat, milyen volt előtte? El vagy most keseredve, lehet tragikusabban látod, mint amilyen a helyzet. Mindenki maga tudja leginkább, milyen az abortuszhoz való hozzáállása, de ez a te döntésed is volt, ne háríts mindent rá. Az nem jó, hogy nem tud neked segíteni feldolgozni a dolgot, de szerintem -csúnyán fogalmazva- mindenképp nyertél ezzel a dologgal: ha nem érdemes vele maradni, azért, mert nem köt hozzá a gyerek, ha vele maradsz és más körülmények között várja a gyereket azért, mert jobb úgy gyereket vállalni, hogy mindketten akarják/várják.
2017. aug. 16. 20:23
 16/17 ibolya84 válasza:
18%

biztos elkùldene megint,vèdekezzetek!nekem van kèt kisfiam terhes lettem ikrek lettek

volna,a fèrjem nem akarta,èn igen de elvetettem.Azòta 4 vetèlèsen vgyok tùl nem akar megmaradni a harmadik baba! Nehogy te is ìgy jàrj

2018. jan. 10. 10:55
 17/17 ibolya84 válasza:
Vàrj mèg kicsit, lehet a kapcsolatotok se elèg eròs hozzà ,hogy gyereket szùlj neki!lehet kèsòbb se akar?
2018. ápr. 19. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!