Abortusz után újra terhes lennék?
Holnap fog lejárni a 6 hét, 1x voltunk együtt gumival, mert még nincs meg az első menstruációm nem szedhetek gyógyszert. + a műtét óta néha orál. Rettegek, hogy újra terhes lettem és valahogy mégis került belém sperma.
1 hete fájogat, szurkál a hasam.
18/l
1-es. Nyilván az megoldaná, hogy ne féljek, hogy terhes leszek. De szerinted ez az elképzelésed mennyire élhető és mennyire tenne jót a kapcsolatunknak? Mert szerintem semmennyire.
Ez most történt pár nap kellett volna csak a 6 hétig. Nem túl könnyű ez ”friss” kapcsolatban úgy, hogy együtt éltek.
A 6 hét nem naptár szerint 6x7 napot jelent, hanem ha a hat hét leteltével az orvos szabad utat enged, a fertözések elkerülése miatt.
Másrészt elég problémás egy olyan kapcsolat, ahol pár nappal késöbb történö szex miatt veszélybe kerül!
Igen, szerintem ha nem szexelsz, akkor nem kell félned, hogy teherbe esel. De biztos én látom rosszul. 🤷♀️
Amúgy meg lesznek ennél keményebb próbatételek is a párkapcsolataidban, csak mondom. Amelyik pali annyit nem tesz meg, hogy egy ilyen beavatkozás után 6 hétig békén hagyjon, azzal szóbaállni sem kellene, nemhogy vele maradni.
Szóval egy kapcsolat attól lesz kapcsolat, ha a pasi kielégülhet? Érdekes.
18 évesen, túl egy abortuszon lehetne több felelősségérzeted.
Azért azt tudni kell ,hogy a 6 hét már nem 6 hét!
Missed a ugyan az az eljárás mint az ab és nekem rendszeresen 3 hetet mondanak az orvosok!sajnos a sok begyöpösödött orvos nem halad a korral és az új tanulmányokkal.
Nem kell ezért a kérdezőt bántani!
Valószínű ,hogy szépen megjön és ezért fáj a hasad. Egy terhesség után borul a hormonháztartásod.ha védekeztetek nem kell aggódnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!