Missed abortusz után 4 héttel lehet ujra terhes lennek?
Lehetsz. Egy kolléganőm épp így járt, csodaszép nyolc éves kislánya van.
Menj el dokihoz. Sajnos méhen kívüli terhesség is lehet...nem ijesztgetni akarlak, ez van.
Ha missed ab után 2 héttel még pozitív a teszt, az kb. azt jelenti, hogy nem távolítottak el mindent a méhedből.
Kellett is volna csinálnod, neked nem mondták?!
És azt se, hogy 2 héttel később még nem igazán ajánlott szexelni (óvszerrel sem)?
Na mindegy, csinálj tesztet, és ha pozitív, mindenképpen menj el dokihoz mihamarabb. Ha terhes vagy, missed ab után úgyis azonnal progit kell kapnod, ha meg nem vagy terhes, akkor gond volt a műtéttel.
Nem csinálták úgy meg a beavatakozást, hogy utána ne jöjjön meg?
Nekem is sajnos volt egy ilyenem, az orvossal átbeszéltük, hogy mikor kéne megjönnie, előtte nem sokkal végezte el a beavatkozást, így nem is jött meg. De ez volt a normális, erre ugye külön felhívta a figyelmem, hogy teljesen kitisztítottak, ezért a hónapban ne is várjam, a következőben majd rendesen megjön esetleg +-1-2-3 nap.
Így is lett.
Én nem görcsöltem utána, nálad lehet alkati kérdés. Tesztelni valóban felesleges, de nem gondolnám, hogy az előző terhességet még kimutatná a teszt. A gyakori wc talán lehet egy kisebb felfázás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!