Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ilyen melegben mennyiszer...

Ilyen melegben mennyiszer kell egy nap betétet cserélni? Többször mint máskor?

Figyelt kérdés
Ti tapasztaltok változást e téren? Ti nem izzadtok bele? Mennyivel cserélitek gyakrabban? És mennyit használtok egy nap? Pl. akinek most megvan a vérzése?

2022. jún. 30. 19:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
72%
Ebben igazad van: Hisz attól hogy én nem vacakolnék vele, másnak még bejöhet.
2022. júl. 2. 01:33
 22/27 anonim ***** válasza:
22%
19 "igaz" sokkal rosszabb a spórolás,a magadban turkálás napi összvissz kb 4 percet ( ne legyünk álszentek, szex közben is csinálja a legtöbb nő, vagy éppen ighy maszturbál.) órákig fent van egy kényelmes szilikon, amit ciklus végén, bedobsz egy pohár vízbe, azt a mikróba kb 4 percre,semmi egészségügyi problémát nem okoz, szemben az eldobható termékekkel, amelyek beszerzésével pont nem kerülöd el a felesleges köröket, és ezekben a rothadó vérben hemzsegő baktériumok tanyáznak órákon át egy mindenféle egészségre káros kemikáliákkal telenyomott anyagban, amiket használat után eldobsz, és ezáltal nem csak a te egészségedet b@szod tönkre, hanem sok más élőlényét az általad termelt rodhatd véres műanyag darabokkal. Meg tudom érteni, ha valaki nem szereti az újra használható alternatívákat, de akkor legalább ne hülyeség legyen az indok, hanem az, hogy mondjuk kényelmesebbnek tartod.
2022. júl. 2. 09:46
 23/27 anonim ***** válasza:
15%
Tudod, egy dolog a véleménykülönbség, más dolog az okoskodó idióta- mint amilyen te vagy- aki azt hiszi mert neki bevált valami, az univerzálisan jó, Több gondolkodást, kevesebb pofázást. A falnak megyek a magukat felsőbbrendűnek képzelő marháktól.
2022. júl. 2. 14:01
 24/27 anonim ***** válasza:
81%
22-esnek igaza van mindenben, csak egy kicsit durvábban fogalmazott mint én. Ettől függetlenül még mindig azt mondom, hogy mindenki azt használ, ami neki kényelmes.
2022. júl. 2. 14:59
 25/27 anonim ***** válasza:
72%

Tamponozok, mert sokkal kényelmesebb.

Aki szerint meg nem egészséges, az ő baja. Nekem megfelel.

2022. júl. 2. 15:44
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
én most mensizek. gyakran cserélem a betéteket. mindig beleizzadok. erős a vérzésem ezért vagy tennát vagy a facelle kék betétjét használom amik elég vastagok. számomra mindkettő olyan mint egy pelenka amitől picit kényelmetlen is. nem látszik át rajtam a betét mivel szoknyába járok (télen-nyáron) amin nem látszik. minden ciklusba rettentően görcsöl a pocim is. nem tudok vele mit kezdeni. ki kell bírnom. ez a női lét velejárója a világ legtermészetesebb dolga. mindenezen kellemetlenségek görcsök és kényelmetlenségek ellenére szeretem ha mensizek szeretek nő lenni szeretem megélni nőiességemet.
2022. júl. 4. 13:05
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
23 fáj jeked az igazság. Nem tartom magam felsőbbrendűnek, hanem csupán képes vagyok utána nézni a dolgoknak, és ha mondjuk betétet használok, akkor a miértjére nem az a válaszom, hogy higiénikusabb, olcsóbb, vagy kevesebb vele a gond , mert ez egy hatalmas nagy blődség, hanem mondjuk azt, hogy mert nekem ez a kényelmes. Nah, az már egy normális, releváns válasz.
2022. júl. 4. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!