Ilyen melegben mennyiszer kell egy nap betétet cserélni?
Többször mint máskor?
Figyelt kérdés
Ti tapasztaltok változást e téren? Ti nem izzadtok bele? Mennyivel cserélitek gyakrabban? És mennyit használtok egy nap? Pl. akinek most megvan a vérzése?
Tampont hasznalok mert akkor nem kell “egesz nap” a verbe ulni,szerintem masfel ket orankent csereld azert
2022. jún. 30. 19:07
2/27 anonim válasza:
Tampon ilyenkor és máskor is sokkal gazdaságosabb és higiénikusabb. Nekem nem lenne kedvem 3 óránként betétet cserélni, meg susogna, lehet ki is lógna a rövidnadrág vagy szoknyából ha félrecsúszik. Nekem nagyon nem jön be. Érezni is lehet ha valakin betét van, van egy jellegzetes szaga.
2022. jún. 30. 19:17
3/27 anonim válasza:
A tampon egyáltalán nem higiénikus. Tele van vegyszerrel, amit felhelyezel a hüvelyedbe. Ahogy a betét sem higiénikus. Ahogy a kettes válaszoló mondja van egy jellegzetes szaga, ami a betétben lévő zselés anyag miatt van. A menstruációs vérnek magában nem szabadna, hogy szaga legyen. Ha mindenképp betétet akarsz használni érdemes többször cserélni igen.
De én a kelyhet javaslom mindenkinek. Orvosi szilikonból van, nem tapad meg rajta a baci. Összegyűjti a vért, nem lesz szaga stb. Csak kiborítol, kiöblíted és felrakod újra. Vagy vannak már nagyon szuper menstruációs bugyik. Ezzel nem lesz olyan érzeted, hogy "egész nap a vérben ülsz". Olyan mint egy sima bugyi, nem zörög, nem csörög, nem lóg ki semmi, sehonnan.
2022. jún. 30. 19:27
4/27 anonim válasza:
1es vagyok
De amugy a kehelyt nyilvanos helyen hogy csereled ki?
2022. jún. 30. 19:28
5/27 anonim válasza:
Menstruációs kehely szerintem ha megtelik idő előtt, vagy kifolyik vagy bajod lesz belőle. A vér nem egyenletesen folyik (nekem legalább is) egyik órában lehet lejön fél deci, utána meg pár csepp. Ha a kehely elmozdul akkor kiömlik a vér és az halál ciki pl egy mítingen.
Azért tudok ilyet állítani mert van Caya-m ami ugyan szexhez van de a hatásmechanizmusa ugyanaz mint a kelyheké és az nem egyszer mozdult már el.
2022. jún. 30. 19:33
6/27 anonim válasza:
Kis üvegbe viszel vizet, miután kiborítottad, leöntöd, áttörlöd wc papírral vagy zsepivel és ennyi. Vagy intim törlővel áttörlöd. Utóbbi az egyszerűbb és kevésbé macerásabb. Aztán otthon kifőzöd.
2022. jún. 30. 19:34
7/27 anonim válasza:
Ha megfelelően helyezed fel nem fog elmozdulni. Egy vákuum képződik ott, fejre is állhatsz, futhatsz is, tényleg nem fog elmozdulni. Persze mire megtanulod, hogy kell helyesen felrakni, eltelhet pár nap. De van akinek elsőre sikerül.
2022. jún. 30. 19:36
8/27 anonim válasza:
6-os azért ez nem tudom... Kistáskába azért vinni üveget, meg kifőzni, külön ennek tartani a konyhában egy edényt...
Jó, igaz a tampon sem túl higiénikus de sokkal egyszerűbb és praktikusabb. Kiveszed és kidobod... Egy menstruációs kelyből pl nem tudod a vért kinyomni ha székrekedéssel küzdesz? Komoly kérdés, légyszi ne pontozzatok le.
2022. jún. 30. 19:43
9/27 anonim válasza:
Hát akkor nem viszel üveget, hanem intim törlőt és azzal törlöd tisztára. Egy régi rossz edénybe simán ki lehet főzni én is úgy csinálom. De ha csak egy rossz műanyag tányérba berakod és öntesz rá forrásban lévő vízet az is jó. Igazad van, a tampon egyszerűbb és praktikusabb, de tele van vegyszerrel, nekem rengeteg problémám adódott belőle, nem szívesen helyezek már fel egy vegyszeres valamit oda. Nem hogy lepontozlak, de felpontozlak, hiszen jogos ez a kérdés is. Nem tudod kinyomni székrekedés közben, de ha úgy van, addig kiveszed még elvégzed a nagy dolgod és utána rakod vissza. :)
2022. jún. 30. 20:48
10/27 anonim válasza:
Amikor a kelyhet kiveszed nem lesz veres a bugyid vagy a nacid? Wc folott is lehet olyan nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!