Tisztaságiból mennyit használtok egy nap? Mennyiszer kell cserélni? Éjszakára is használjátok? Ha igen, mi miatt?
Figyelt kérdés
Melyik márkát/fajtát használjátok?2020. júl. 20. 13:53
1/12 anonim válasza:
Carefree, illatosított. Napi kétszer cserélem, mellette Nivea törlőkendőt használok. Ha megvan, akkor többször is akár. Éjjel nem használok tisztaságit. Én csak úgy higiéniai okokból használom, így érzem magam tisztának.
2/12 Metionin válasza:
Mikor mennyit, folyás mennyiségétől függ. Ha érzem/látom hogy már nem "friss", akkor cserélem. Nekem szükséges éjszakára is mert akkor is van folyás és kellemetlen hogy este felveszem a tiszta bugyit és reggelre már olyan lesz. Egyébként nincs semmi betegségem vagy ilyesmi, kb. 11 éves korom óta ennyi van. Szívesen elhagynám amúgy a tisztaságit de egyszerűen nem tudok napi x órát a folyásos bugyiban ülni, annyiszor bugyit cserélni pedig nincs lehetőség. Ja és a Bella for teens-ből használom a kéket ami nem illatosított.
3/12 anonim válasza:
3x: reggel, délután illetve este zuhany után szokott menni a friss 😊
4/12 anonim válasza:
ja, 3-as vagyok, és always dailies scentedet szoktam [link]
5/12 anonim válasza:
Én csak menstruáció utolsó napjain használok, akkor elég egy darab egy napra.
Carefree.
6/12 anonim válasza:
Carefree Plus Long
Csak napközben használom Napi 1 db-ot. (reggel ébredés után beteszem, este fürdés előtt kidobom)
Éjszakára nem használok.
Valamint megvonásos vérzés idején nyilván naponta szükség szerint cserélem.
7/12 anonim válasza:
Menstruációkor használok csak tampon mellé, amúgy nincs szükség rá. Naturellát használok.
8/12 anonim válasza:
Általában mindennap használok de egyet, nem szoktam cserélni. Este nem teszek be, bugyit se húzok olyankor.
9/12 anonim válasza:
Naturellát használok, este beteszem, és csak akkor cserélem napközben, ha nagyon érzem, hogy "nem tiszta".
10/12 anonim válasza:
Igen, néha szoktam cserélni. Naturellát használok. Éjszakára nem teszek be, ha nem muszály bugyit se veszek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!