Ilyen melegben mennyiszer kell egy nap betétet cserélni?
Többször mint máskor?
Figyelt kérdés
Ti tapasztaltok változást e téren? Ti nem izzadtok bele? Mennyivel cserélitek gyakrabban? És mennyit használtok egy nap? Pl. akinek most megvan a vérzése?
Hogy tudod úgy kivenni, hogy a vér pontosan benne maradjon és ne nyomd össze a kelyhet? Jönnek a kérdések, ez most jutott eszembe. Honnan tudod hogy megtelt?
2022. jún. 30. 21:26
12/27 anonim válasza:
A wc-n ülve kell kivenni, mint egy tampont, nem lesz véres a bugyid. Be kell nyúlni és egy picit, óvatosan megnyomni az oldalát, hogy a vákuum elengedjen, utána óvatosan kihúzod. Majd kiöntöd és kitisztítod. Érdemes ezeket olyan 4-5-6 óránként cserélni azért, hiába nem telik meg. Többet bír egy kehely jóval mint egy tampon. Nekem megkönnyítette ezeket a napokat, a hasam se fáj annyira, mint amikor még az eldobhatósokat használtam. :)
Jöhetnek még a kérdések, szívesen válaszolok :)
2022. jún. 30. 21:34
13/27 anonim válasza:
12 nem csak 6 órát bír. 12-t is, teljes biztonságban
2022. júl. 1. 17:09
14/27 anonim válasza:
Tudom, de én nem hagyom fent addig. Reggel cserélek, munkába egyszer ebéd után, miután hazaértem és elalvás előtt.
2022. júl. 1. 17:44
15/27 anonim válasza:
Most a mai nap ki a franc került ide és pontozott le mindenkit? Mert eddig mindenki zöld volt, normális kérdés-válasz interakcióban. Sajnálom az illető lelki allapotát komolyan mondom! Ez okozott valami pluszt a mai nap?
2022. júl. 1. 19:52
16/27 anonim válasza:
Én már vártam. Még a nők eléggé félnek ezektől az eszközöktől vagy ő szerintük ez nem higiénikus stb. Én is kaptam már rengeteg ilyen kérdést, amire szépen válaszoltam is, de egyszerűen nagyon sokan nem fogják fel és csak azt mondogatják amik szerintük igaz. Ha egy kommentben megemlíted, a kehely mellett a mosható betétet, fixen lepontoznak, ez a kommentem is le lesz nullázva.
2022. júl. 1. 20:08
17/27 anonim válasza:
Pedig nem ártana kicsit bővíteni a tudástárat, a magyarok rohadtul nem nyitnak semmi új felé csak amit gyerekkorukban beléjük sulykoltak otthon, az iskolában plusz még ott a média: soha nem említik a kelyhet, presszáriumot mint vêdekezési módszer vagy pl mosható pelenkát mert mindenki a mennyiségre és a haszonra hajt, nem pedig arra hogy az ember ellegyen egy termékkel évekig. Jobb ha megveszi minden hónapban. Költse csak a pénzt a sok hülye! Ezt közvetíti a tévé, nem én nem gondolom hülyének az embereket csak rendkívül csőlátásúak és nem hisznek semmi újban! Pedig ezek nem új dolgok csak éppen nincs róla szó.
2022. júl. 1. 20:22
18/27 anonim válasza:
Teljesen igazad van!
De érdekes, az idősebb korosztály olyan, hogy nem nyit az új, többször használatos dolgok felé, amik évekig kitartanak (most itt nem pont a menstruációs eszközökre gondolok), pedig még az ő idejükben mindent úgy gyártottak, hogy évekig kitartson.
Én személy szerint rengeteget spóroltam az évek alatt ezekkel a többször használatos illetve mosható termékekkel (biztonsági borotva, mosható arctisztító korong, luffa szivacs, fa mosogató kefék stb). Le nem cserélném őket, az eldobhatós társaikra. Nálam mondjuk ez is szerepet játszott, hogy hosszú távon spóroljak és milyen jól tettem, hogy időben elkezdtem apránként megveszegetni ezeket (egyszerre nekem is sok lett volna), ebben a nagy inflációban.
2022. júl. 1. 21:25
19/27 anonim válasza:
Mondjuk a menstruációs eszköz pont az amin nem spórolnék, hogy elkerüljem a fölösleges köröket. Magamban vájkálni, órákig műanyagot megtűrni a testemben, majd kifőzögetni azt a szart pont az amit nem vállalnék be.
2022. júl. 1. 21:57
20/27 anonim válasza:
Én elfogadom a te véleményed is :) Mindenki azt használ, ami neki kényelmes. De azért tényleg érdemes ezekről hallani, mint opció.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!