Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Heveny hüvelygyulladás régóta?

Heveny hüvelygyulladás régóta?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van itt olyan, aki évek óta szenved hüvelygyulladással, úgy, hogy már orvosról orvosra járt, minden létező dologra leszűrték, minden negatív, mégis hüvelygyulladása van?

Voltam STD szűrésen is, kenetvétel, tenyésztés, pisi.. minden negatív. De mégis gyulladt a hüvelyem.

Már nem tudom, hogy mit próbáljak ki, ami segítene.

Sajnos a szexuális élet sem jó így, mert folyamatosan érzem az égő érzést, fájdalmas együttlétet, amitől már görcsösen összerándul a hüvelyem, ami miatt még rosszabb a behatolás.

Valakinek segített bármi gyógyszer, gyógynövény, akármi?

2022. jún. 30. 14:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy allergiás a latexre, párod spermájára? Őt is kivizsgálták?
2022. jún. 30. 14:19
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem vagyok allergiás.

A spermájára sem.

Igen, ki. Volt húgycső kenetvétel, STD szűrés, sperma vizsgálat, vizelet vizsgálat.. egy szóval minden már. :(

Ugyanúgy nála is minden negatív, meg nálam is.

Sajnos rengeteget olvasok itt gyakorin is nőkről, akiknek nem múló hüvelygyulladásuk van.. de hátha valaki megtalálja egyszer a gyógymódot és leírja egy ilyen kérdésnél, nagyon reménykedem benne!

Orvosnál vagy 10 nél jártam körülbelül. Több százezret ott hagytam már.. ugyanazok a körök sajnos.

2022. jún. 30. 14:24
 3/15 anonim ***** válasza:
Igen, én is ezzel szenvedek, de már a klimaxban vagyok. Engem is vizsgáltak mindenre, marad a CNS kúp 5 napig, utána vissza kell állítani a flórát, és ami elég kellemes és bevált a Cikatridina kúp.
2022. jún. 30. 14:28
 4/15 anonim ***** válasza:
12%
Hát akkor vagy kezded elölről vagy a háziorvosoddal beszéld meg, hátha elküld endokrinológiára vagy ahol még nem voltál.
2022. jún. 30. 14:32
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Cickafark ulofurdo csodakat tud tenni, emellettigyad is a teajat
2022. jún. 30. 14:33
 6/15 anonim ***** válasza:
56%
Csinalsz tomeny cickafark fozetet, lavorba hideg vizhez ontod, hogy meleg legyen ne forro
2022. jún. 30. 14:35
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem szinte biztos, hogy felfázás, amit a saját e.coli okoz a végbélből (sokszor ki sem mutatja a teszt). Menstruáció előtti héten ez még erősebben előjöhet. Nekem 70-80%-ban segített, hogy kezelték a méhszájsebem (amit a kb. 5. nőgyógyász említett meg egyáltalán…), illetve szex után azonnal pisi, sok-sok folyadék és d-mannose por + tőzegáfonya tabi + Rovatinex és vmilyen hüvely tabletta (pl. Micovag Plus). A végleges megoldást még én is keresem, de eddig ezek váltak be a legjobban.
2022. jún. 30. 21:53
 8/15 anonim ***** válasza:
Ugyan ez van.. Már több, mint egy éve áll fenn a probléma, minden negatív, se baktérium se gomba, se semmi.. Elvileg a PH-m borult fel, de azt meg nem lehet helyreállítani, már hónapok óta vásárolom a PH helyreállítókat, de semmi változás. Nagyon sokat sírtam már emiatt, mert megnehezíti a mindennapokat, és nekem is problémás így a szexuális életem a párommal. Nagyon félek, hogy ez fogja tönkretenni az egészet. Nagyon hiányzik az időszak, amikor egészséges voltam és semmi bajom nem volt.
2022. júl. 20. 10:00
 9/15 anonim ***** válasza:

Kedves #8-as!

Cickafark ülőfürdő a megoldás!! Azt elfelejtettem írni, hogy nemcsak egy alkalommal hanem annyi napig kell csinálni, amíg elmúlik, kb. akár 1 hét vagy hosszabb. Inni is hasznos a teáját mert belsőleg is hat a női szervekre.

Sajnos előfordul, hogy valaki allergiás a cickafarkra és viszketést okoz. Remélem nálatok nem lesz ilyen gond, nekem nem okoz semmiféle viszketést.

2022. júl. 20. 11:44
 10/15 anonim ***** válasza:
9 vagyok, nekem néha csúnya kelések keletkeznek (a szőrtelenítő krémmel lehet összefüggésben), ezeket 2-3 nap alatt tökéletesen elmulasztja az ülőfürdő, különben hosszú hetekig nem múlnának el. Teája is csodaszer női szervekre, érdemes az érzékenyeknek kúraszerűen fogyasztani.
2022. júl. 20. 12:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!