Màs is volt már így?
Figyelt kérdés
Sziasztok....Nos problémàm a következő lenne..Most ebbe a hónapban 2*jött meg a menstruációm..10.en és most... Májusban 2..3 napig volt meg.. Decemberben voltam covidos..Oltva nem vagyok,és semmi olyasmi gyógyszert nem szedtem..aEddig ilyesmi soha nem fordult elő.. más jàrt màr igy?Ja és 40 éves vagyok2022. jún. 27. 14:10
1/5 anonim 

válasza:

Erre a legértemesebb megoldás lenne felkeresni egy nögyógyászt!
2/5 A kérdező kommentje:
Szia 1 és.persze hogy megyek nőgyógyászhoz ha már elmúlik rendesen..Csak addig érdekelt volna hogy jàrt e más is így....
2022. jún. 27. 14:24
3/5 anonim 

válasza:

Facebookon van egy csoport, ami nőgyógyászati problémákról és tapasztalatokról szól, esetleg kérdezd meg ott is :)
4/5 anonim 

válasza:

40 évesen akár a kezdődő menopauza miatt előfordulhat ilyen, ha egyetlen alkalomról van szó, én nem rohannék rögtön orvoshoz.
5/5 anonim 

válasza:

Nem kell megvárni, mire elmúlik a vérzés.
Másrészt lehet a klimax kezdete is, meg más is, ezért jobb nem halogatni a vizsgálatot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!