Mennyire tartjátok drágának a betétet, meg a tampont?
9!
DE KELL cserélni, ugyanis a vér lebomlik,és nagyon büdös lesz!
A vér szaga nem a higiéniától függ,okoska....Nem is tudom,milyen összefüggésre gondoltál!
Az a vér már kifolyt belőled,és levegővel érintkezve lebomlik a betétben.
Ezt nem tudod megakadályozni semmivel. 1 óra után már bomlik, és büdös édeskés szaga lesz.
Aki menstruál,és nőből van,az tudja,miről beszélek.
"Szerencsére" nekem 30 percenként cserélni kell még az éjszakait is nappal,úgyhogy nem jutok el idáig soha, hogy büdös legyek.
De 4-6 órán át viselni egy betétet igénytelenség.
Én nő vagyok, de nekem soha, de soha az életben nem lett büdös, főleg nem egy óra alatt! Persze majd óránként fogok kibaszni egy 50 forintos betétet, ami még bőven használható. Arról nem beszélve, hogy aki dolgozik, az örül hogy 1-2szer el tud menni a munkaidő alatt a mosdóba, nemhogy óránként a budiba hesszeljen!
Nem fogok 60 betétet elpazarolni totál feleslegesen!
Ha neked büdös lesz, akkor nem mosod a pinád, az biztos! Sokszor olyan büdös van a WC-Ben egy-egy nő után, hogy a seggmosást hírből sem ismerik. Na ezek menstruálás nélkül is büdösek. Aki tisztálkodik normálisan, az tuti hogy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!