Nem kell, hogy fájjon, egyáltalán nem törvényszerű!
Ha fáj az lehet azért, mert nem tudsz ellazulni, vagy éppen pont amiatt az esetleges fertőzés miatt ami miatt mész gyulladt a hüvely fala, és/vagy a méhszáj.
3
hat lehet velem is ez tortent,mert nincs gyulladas de nagyon fajt, sirva szaltam ki a szekbol
1
hat megvizsgalt az ujjaval es kacsaval is de mind ketto borzasztoan fajt.
2
nincs gyulladas
5
harmadszor
de elso ket alkalommal is rettentoen fajt
hat eleg figyelmetlen es durva volt az biztos. de szoltam hogy faj de azt mondta hogy ez nem kene fajjon es csinalta tovabb.
"Mit szólt amikor elkezdtél sírni?"
idezven a szavait: ne legy ilyen kis gynge es hisztis, ez egy olyan vizsgalat ami egyaltalan nem faj. aztan el mondta hogy nem talalt semmit minden rendben es hogy a fajdalom normalis menstruacio kozben. azt mondta hogy mi nok folyyton hisztizunk es hogy ne jojjek tobbet evel a problemaval.
elviselhetetlenul szokott fajni mikor meg van es mozogni se tudok anyira faj es ez a harmadik hogy evel a problemaval kerestem fel.
mar harmadjara jottunk be az ugyeletre hogy adjanak legalabb egy injekciot mert mar nem birom es meg is vizsgalt a nogyogyasz de katasztrofa ahogy fajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!