Történt màr veletek valami kínos/ciki nōgyógyàszati vizsgàlat alkalmàval?
Igen. Nyugi, ez kismiska az enyémhez képest.
Nincs olyan anonim oldal, ahol leírjam.:))
Azt hiszem ezt míg élek, nem fogom elfelejteni, annyira ciki volt...
Aznap, amikor volt az éves vizsgálatom, egész nap morgott a hasam és gázok is gyötörtek, előző napi Mexikói vacsora eléggé megártott... azon izgultam végig az időpont előtt, csak vissza tudjam tartani. Persze ilyenkor az ember izgul, befeszít, nem is jön ki semmi, de persze egész végig morgott a hasam és éreztem, hogy mindjárt kicsúszik.
Aztán vége, leszállhatok, én ilyenkor úgy megkönnyebbülök, hogy vége! Akkor is, és akkor kicsúszott egy kis puki, de sajnos a szaga... a doki még ott tett-vett a mintával vagy eszközökkel nem tudom, de olyan förtelmesen büdös volt, kizárt hogy nem érezte.
Amilyen gyorsan csak lehet, elhagytam a rendelőt, lett volna még pár kérdésem, de egyiket se tettem fel, csak mielőbb kint akartam lenni...
És persze soha többet nem mentem ahhoz a dokihoz sőt, rendelőt is váltottam és inkább magánba járok azóta (az első SzTK rendelés volt).
Kiváncsi vagyok tudja-e valaki überelni 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!