Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mehetek így is nogyogyaszati...

Mehetek így is nogyogyaszati vizsgalatra?

Figyelt kérdés
A doki mondta h rögtön a menzeszem elmulasa után menjek vissza h jol lassa az ultrahangon a dolgokat. Jovo keddre kaptam idopontot, maskor nincs a heten. 2-3 napig vam. meg mindig de utána barnazok meg par napig. Szombaton kell megjonnie. Igy menjek el? Baj ha meg kicsit barnazok akkor? Maskor nincs időpont es az már késő lenne.
2021. júl. 8. 09:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Mármint fontos, hogy rögtön a menzesz után végezze a vizsgálatot, vagy csak bármikor, amikor nincs meg? Előbbi esetben kockáztatnék, hisz úgyis máskor is lutri lenne, utóbbi esetben, ha nem nagyon sürgős és belátható időn belül lenne új időpont, később mennék.
2021. júl. 8. 09:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Fontos igen, hogy rögtön a menzesz utan legyen.
2021. júl. 8. 10:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia, menj el nyugodtan. En a legelső nőgyógyászati vizsgálaton úgy voltam hogy a menstruációm 4 napja volt.. Vereztem még. Az orvos mondta nyugodtan menjek megvizsgal ez nem okoz problémát. Menstruáció ide vagy oda attól megtud vizsgálni.. emiatt ne aggódj menj nyugodtan

Jo egészséget kívánok szép estét :)

2021. júl. 9. 21:13
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen 🤗
2021. júl. 9. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!