Honnan állapítjátok meg hogy megtelt a betét és ki kell cserélni?
Régebben nem volt probléma, az utóbbi időkben viszont valamiért rendszeresen elkések a cserével és véres lesz más is. Azok napokon amikor erősen megvanm
Hogyan lehet megállapítani, hogy mikor kell cserélni? Pazarolni sem szeretnék (tehát ki akarom a betétet használni).
Ti honnan veszitek észre h eljött a csere ideje? Tehát Mennyi rész az amit "fehéren" hagytok a betéten?
Hát nem tudom, én ezzel nem spórolnék...
Ha igazán spórolni akarsz válassz menstruációs kelyhet. Sokféle oktató videó van a neten, ha vevő vagy rá biztosan megtalálod a megfelelőt.
én pont így kerülöm el a balesetet, hogy nem spórolok. én személy szerint minden mosdólátogatás alkalmával cserélem, még ha csak félig is van.
tuti jele egyébként az a cserének, ha felálláskor mintha (már bocsánat) tapadósabb lenne a betét vagy érzem mintha húzná az alsóneműt, "súlya" van.
Ezen a héten már vagy a 3-4. kérdésben merül fel, hogy "pazarolni" a betéttel. Lsd. az orvosi vizsgálatot kibekkelni akaró, kamuból betétet betevő kérdező, stb.
Tényleg olyan sokat számít egy 50-60 ft-os betét - ahhoz képest, hogy valaki átvérzi a fehérneműt, normál ruhát, mindent...????
8
Ahogy a legtöbb tini, szinte mindenki vérzett már át, voltak balesetek. De ez a kérdés úgy ahogy van egy baromság, hogy "mégis mikor cseréljem?" Hát bakker, mikor??? :))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!