Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan állapítjátok meg hogy...

Honnan állapítjátok meg hogy megtelt a betét és ki kell cserélni?

Figyelt kérdés

Régebben nem volt probléma, az utóbbi időkben viszont valamiért rendszeresen elkések a cserével és véres lesz más is. Azok napokon amikor erősen megvanm

Hogyan lehet megállapítani, hogy mikor kell cserélni? Pazarolni sem szeretnék (tehát ki akarom a betétet használni).

Ti honnan veszitek észre h eljött a csere ideje? Tehát Mennyi rész az amit "fehéren" hagytok a betéten?

2022. ápr. 29. 14:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Van idő kitapasztalni, aki már pár hónapja menstruál...

Az elején minden második suliszünetben - két óra alatt tuti nem ázik át egy vastag betét. Aztán meg lehet 3-4 óránként.

Vagy tampon - kiegészítve betéttel. Dupla biztonság. :)

2022. ápr. 29. 15:15
 12/21 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok, korábbi években nem volt ez gond, most az utóbbi pár alkalommal csak. Azért kérdezem.
2022. ápr. 29. 15:19
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
12: de miért gondolod "pazarlásnak", ha nem csutakosra áztatod a betétet..???
2022. ápr. 29. 15:22
 14/21 A kérdező kommentje:
úgy értettem, hogy pl. csak negyede-fele van meg. Na és igyekezni a lehető leginkább kihasználni, de még pont átázás előtt cserélni.
2022. ápr. 29. 15:29
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a vér távozása nem SI mértékegységben, ISO rendszer alapján statikus :-D, nem hinném, hogy ezt órára-percre be lehetne skálázni...

Annak meg mi értelme, hogy 10percenként kirohansz a wc-re és ellenőrizgetd?

50 ft miatt....

2022. ápr. 29. 15:30
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Én kicserélem, akkor is, ha nincs tele. Nem szeretem sokáig benthagyni, higiéniai okok miatt. Ha meg nagyon megvan, akkor gyakrabban cserélem.
2022. ápr. 29. 16:43
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is pazarolok.

Gusztusom se lenne megvárni, hogy az utolsó cseppug megteljen.

2022. ápr. 29. 19:49
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Sosem szoktam megvárni, hogy teljesen vagy 3/4-ig megteljen a betét, mert olyankor már nem érzem biztonságosnak. Arról meg nem is beszélve, hogy elkezd alvadni, akkor szaga lesz, meg egyébként sem szeretek a véremben tocsogva ülni.
2022. ápr. 30. 11:19
 19/21 anonim ***** válasza:
83%
Nem hülyeség a kérdés, ugyanis egy normál betét 22-23 centi… Ha középre folyik, a betét fele véres, míg a többi része tiszta. Én is pazarlásnak érzem egy olyan betét szemétbe dobását, aminek a fele tiszta… Szóval én értem a kérdés lényegét.
2022. jún. 4. 13:20
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg se telik, mert főleg akkor jön mikor WC-n vagyok így a betétben alig van valami és ha izzadok is mellett hamar elkezd foszlani, ha már nem kényelmes megy a csere
2022. júl. 26. 21:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!