Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi volt a legnagyobb hülyeség,...

Mi volt a legnagyobb hülyeség, tévhit, amit a menstruációval, szexel, terhességgel kapcsolatban hallottál valakitől?

Figyelt kérdés

2022. márc. 31. 19:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
38%

Menstruációs fájdalmat egyhíti a szex.

Na ez rohadt nagy hülyeség!!

2022. ápr. 21. 18:42
 22/34 anonim válasza:
87%
Ne macskázz mert szőrös lesz a gyerek
2022. ápr. 21. 18:43
 23/34 anonim ***** válasza:
93%

Menstruáció alatt nem lehet teherbe esni amit sokáig el is hittem. Illetve egyik barátomnak (lány) el kellett magyaráznom hogy pontosan hány testnyílás is van odalent, mert meg volt róla győződve hogy a vizelet a hüvelyen keresztül ürül :D

Másikat egy általános iskolai védőnő mondta nekünk, visszagondolva baromságnak hangzik de ha valaki alá tudja támasztani, vagy cáfolni tudja akkor annak nagyon örülnék :D Elmondta nekünk az általános dolgokat amit felvilágosító órákon egyébként is téma, viszont a menstruációhoz azt is hozzátette hogy amíg tart addig tilos a szex, mert a pénisz "visszapumpálja" a menstruációs vért, ami hasi fájdalomhoz és súlyos problémákhoz vezet.

2022. ápr. 21. 20:22
 24/34 anonim ***** válasza:
71%

23

Ez nem igaz. Nyugodtan lehet szexelni menzesz alatt. Már akinek van kedve. Annyi van, hogy ilyenkor kicsit nyitottabb a méhszáj és könnyebben össze lehet szedni fertőzést.

2022. ápr. 21. 20:24
 25/34 anonim ***** válasza:
24-es, köszönöm szépen a választ!
2022. ápr. 21. 20:34
 26/34 anonim ***** válasza:
93%

23! A védőnő az endometriózisra gondolt. Amikor szétszóródik a méhnyálkahártya a testben. Nagyon komoly betegség lehet belőle.

Van olyan tézis,hogy a menstruáció alatti szex segítheti a méhnyálkahártya szétszóródását. Hisz a petevezetéknél nyitott a rendszer a hasüreg felé. Jobban mondva a petevezeték és a petefészek közt nem zárt a rendszer teljesen.

Ezért gondolják azt,hogy a szex alatt ott kijuthatnak darabok.

Ezt szerintem se cáfolni,se megerősíteni nem tudja senki.

2022. ápr. 21. 20:47
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen! Te jó ég, hogy én mennyi mindent nem tudtam ebben a témában eddig. Igen, szerintem is erre gondolhatott a védőnő, lehetséges hogy én voltam az aki nem tudta abban a pillanatban felfogni hogy mit mond :D Így már sokkal érthetőbb az egész. Mindig tanulok valami újat legalább.
2022. ápr. 21. 20:54
 28/34 anonim ***** válasza:
27! Az egész életünk tanulás. Én 39 éves vagyok, de a mai napig hallok néha újat.
2022. ápr. 21. 20:58
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

"Olyan NEM létezik, hogy egy nőnek nem fáj, ha menstruál."

"Akinek nem fáj, annak nem lehet gyereke."

"Kötelező csokoládét enni olyankor, különben nem jön ki a vér."

"A citrom evésével késleltetni lehet a menstruáció időpontját."

Ezek voltak a legnagyobb baromságok, amiket eddig hallottam. Az szokott a legjobban felidegesíteni, amikor valaki előadja, hogy az nem normális, ha nem fáj valakinek. Pukkadjon meg az ilyen. Hiába nem érzek semmit olyankor, nekem nincsen nőgyógyászati bajom, az ilyeneknek viszont van baj rendesen a fejében.

2022. ápr. 22. 17:28
 30/34 anonim ***** válasza:
55%

26

Kérlek linkelj infót arról, amit írtál.

Egy angol nyelvű cikken végigrágtam magam és egy szó nem esik endometriózisról. Íme: [link] .

24-es voltam

2022. ápr. 22. 17:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!