Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi volt a legnagyobb hülyeség,...

Mi volt a legnagyobb hülyeség, tévhit, amit a menstruációval, szexel, terhességgel kapcsolatban hallottál valakitől?

Figyelt kérdés

2022. márc. 31. 19:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Szoptatás alatt nem lehet teherbe esni. +1

Értelmiségi házaspár, férj állatorvos.

2022. ápr. 2. 09:08
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az első pasimat számon kértem, hogy miért nem húzott óvszert az első alkalommal (szűz voltam), azt mondta, hogy ő mindig látta az első barátnőjén, hogy mikor termékeny. (Később kiderült, hogy nem voltak együtt egyszer sem 5 év alatt.) Azóta sem tudom ezt az egészet hova tenni.
2022. ápr. 2. 09:11
 13/34 anonim ***** válasza:
92%

Szoptatás alatt nem lehet teherbe esni.

Illetve a tampon elveszi a szüzességét 🙄🙄

2022. ápr. 2. 16:20
 14/34 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 2. 18:41
 15/34 anonim ***** válasza:
87%
Ja meg amikor nők azt mondták egy nagy létszámú női csoportban , hogy 2 lyukuk van és fenekük lyukán szültek......
2022. ápr. 2. 20:32
 16/34 anonim ***** válasza:
79%

"Nem jó a ciklusom, mert egy hónapban kétszer jött meg" (értsd: 2-án és 29-én) ez konkrétan szerepelt az előzőleg már linkelt kérdésnél is, de többször is olvastam már itt.

Személyesen én is a menstruációkor nem lehet teherbe esni tézissel találkoztam. (Bár amúgy az én ciklusom tényleg olyan, hogy nem esnék olyankor teherbe.) Illetve a legutóbbi kedvencem: "Azt hittem a kehely egy tölcsér, ami levezeti a mosható betétre a vért és ezek egymáshoz tartoznak." A barátomat úgy tűnik rendkívül összezavarta, hogy egyszerre tértem át erre a két termékre. (Egy évvel ezelőtt!!) Néha úgy érzem missziós munkát végzek az edukációjával. :D

2022. ápr. 3. 23:21
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Anyám mondta hogy ismer olyant aki kimossa a gumit forró vízben és úgy használja újra, állítása szerint jó”🤣

Illetve szülés után jó sokáig nem jön meg a havi, akkor addig biztos nem lesz kistesó…..

2022. ápr. 7. 12:18
 18/34 anonim ***** válasza:
11 és a nő mivel foglalkozott?
2022. ápr. 7. 21:02
 19/34 anonim ***** válasza:

18

Tanárnő volt.

2022. ápr. 7. 21:05
 20/34 anonim ***** válasza:
64%
Ha beteszi óvszer nélkül akkor nem leszek semmiképpen terhes.
2022. ápr. 21. 18:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!