Mi volt a legnagyobb hülyeség, tévhit, amit a menstruációval, szexel, terhességgel kapcsolatban hallottál valakitől?

Szoptatás alatt nem lehet teherbe esni. +1
Értelmiségi házaspár, férj állatorvos.

Szoptatás alatt nem lehet teherbe esni.
Illetve a tampon elveszi a szüzességét 🙄🙄

"Nem jó a ciklusom, mert egy hónapban kétszer jött meg" (értsd: 2-án és 29-én) ez konkrétan szerepelt az előzőleg már linkelt kérdésnél is, de többször is olvastam már itt.
Személyesen én is a menstruációkor nem lehet teherbe esni tézissel találkoztam. (Bár amúgy az én ciklusom tényleg olyan, hogy nem esnék olyankor teherbe.) Illetve a legutóbbi kedvencem: "Azt hittem a kehely egy tölcsér, ami levezeti a mosható betétre a vért és ezek egymáshoz tartoznak." A barátomat úgy tűnik rendkívül összezavarta, hogy egyszerre tértem át erre a két termékre. (Egy évvel ezelőtt!!) Néha úgy érzem missziós munkát végzek az edukációjával. :D

Anyám mondta hogy ismer olyant aki kimossa a gumit forró vízben és úgy használja újra, állítása szerint jó”🤣
Illetve szülés után jó sokáig nem jön meg a havi, akkor addig biztos nem lesz kistesó…..

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!