Egy egészséges férfi nem tud elvontkoztatni, ez téves elképzelés. Nem fog megjegyzést tenni, semmi ilyesmi, de azt látja, hogy valaki csinos, vonzó nő, vagy sem.
2022. márc. 16. 15:50
12/33 anonim válasza:
Én egyáltalán nem járok nőgyógyászhoz és egészen jól elvagyok nélküle. De ha valami miatt mégis mennem kellene, valószínűleg akkor sem nennék el végül egyikhez sem.
2022. márc. 16. 15:52
13/33 anonim válasza:
Hálisten, orulj magadnak utolsó. Csak ilyen baromságokat ne terjessz sehol.
Aztan majd ha valami bajod lesz nehogy az orvosokat szidd, akikhez el sem mentél soha.
2022. márc. 16. 15:59
14/33 anonim válasza:
12# esetleg hím nemű....?
2022. márc. 16. 16:01
15/33 anonim válasza:
12: elég csúnya fájdalmakat tud okozni egy késői stádiumban felismert daganatos betegség.....
2022. márc. 16. 16:05
16/33 anonim válasza:
14: hát ha férfi létére ezt ideírta akkor agyilag beteg
2022. márc. 16. 16:30
17/33 anonim válasza:
15
Igen, ettől kicsit tartok, de elhessegetem a gondolatot. Egészséges életmódot folytatok, remélem, nem én kapom ki.
2022. márc. 16. 16:32
18/33 anonim válasza:
Nagyon fontos nőgyógyásznál, hogy milyen az orvos személyisége, humora, mennyire érzed magad biztonságban, mennyire tudsz lazítani. Én is szívesebben megyek női orvoshoz, de volt már részem nagyon jó férfi orvosban is! Sajnos külföldre ment. Nem kellemes persze egy idegen férfi előtt terpeszteni, de ez a munkája, hivatása, azért van, hogy segítsen.
2022. márc. 16. 22:37
19/33 anonim válasza:
Ne izgulj, én is eleinte csak nőhöz mentem.
Aztán ismerősöm ajánlására férfinàl szültem, azóta járok hozza meg voltam már egy másiknál is… ugyan olyan volt, egyáltalán nem volt kellemetlenebb, sőt lehet meg jobban is figyeltek hogy ne legyen semmi kényelmetlen (amennyire ilyen helyzetben lehet persze).
2022. ápr. 1. 08:53
20/33 anonim válasza:
Tetű dolog, bármelyikhez is mész. Kellemetlen, megalázó. Eddig sikeresen kihagytam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!