Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A férfi nőgyógyász le fog nézni?

A férfi nőgyógyász le fog nézni?

Figyelt kérdés

Női nőgyógyásznál voltam eddig sztk-ban, nem volt túl kedves.

Attól tartok, hogy mi van ha valaki helyettesíti és férfi lesz ott?

Félek a férfi nőgyógyásztól, mert szégyellem magam előtte.

Lehet hogy hülye vagyok, de nem tudnám neki szétrakni a lábam.

Ráadásul ha úgy megyek, hogy van valami bajom, akkor meg egy igénytelen rbancnak néz.

Nem szeretném ezt átélni.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak az sztk-s férfi nőgyógyászokkal?

2021. júl. 13. 06:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Szia!Semmi probléma nincs a férfi nőgyógyászokkal.Nekem is férfi van és teljesen normális hogy szétrakom a lábam mert ő nem úgy néz oda le mint egy pasi hanem mint egy orvos.Előtte nő volt és nincs különbség köztük azt kell hogy mondjam.Nem kell félni a férfitől
2021. júl. 13. 07:14
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Inkább férfihoz megyek. Volt már 2 nő is, de az egyik közülük inkább sose látott volna odalent. Olyan fejet vágott hogy csak arcon kellett volna rúgni.
2021. júl. 13. 08:45
 3/11 A kérdező kommentje:
Miért vágott fejet?
2021. júl. 13. 08:49
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom. Pedig semmi problémám nem volt, tiszta és ápolt voltam oda lent. Petesejteket vizsgált. Barátnőm is ugyan ezt tapasztalta. Szerintem csak nincs gusztusa a női szervekhez.
2021. júl. 13. 08:53
 5/11 A kérdező kommentje:

Akkor szakmát kéne váltania.

Pont ettől tartok, hogy lekezelően fognak velem bánni, amikor már muszájból megyek, de legszívesebben be sem tenném oda a lábamat.

A férfi nőgyógyász meg ha látja rajtam, hogy félek akkor még bunkóbb és durvább lesz, vagy azt fogja mondani, hogy mit játszom magam ennyi idősen...?

2021. júl. 13. 09:10
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Ezt nem lehet így megmondani.Nőbe is van bunkó és férfibe is,ez nem nemfüggő dolog.Nekem volt tapasztalatom bunkó pasival és normális nővel is illetve normális pasival és bunkó nővel is.Ez ott derül ki
2021. júl. 13. 09:14
 7/11 anonim ***** válasza:
15%
Ezek a saját problemaid. Nem bunko akarok lenni, es egyet is ertesz szerintem, de egy pszichológus biztos szivesen segit, mert nem normális gondolatok
2021. júl. 13. 10:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Ilyen gondolatok meg sem fordulatak a fejemben mindaddig, amíg nem olvastam hogy mennyire bunkók tudnak lenni a nőgyógyászok...
2021. júl. 13. 10:07
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

nem csak a nőgyógyászok...

és teljesen mindegy a neme...

jobb inkább utánakérdezni, ismerőst, a városból kérni személyes ajánlatokat

pl itt googleben egy nem nőgyógyász teljesen maxon van, velem meg bunkó volt, és hallom azóta, mióta mesélem is, hogy többekkel. Szóval az se jó hely informálódni

2021. júl. 13. 11:11
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig pozitívabb tapasztalataim voltam férfi dokikkal. De ezt nyilván nem tudhatod előre, ki milyen stílusú. Egy normális doki nem fog igénytelennek gondolni, hiszen ez a dolga hogy meggyógyítsa a betegeket. Hidd el rengeteg olyan problémával találkozott már mint a tied. :) Ne félj
2021. júl. 13. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!