Női vagy férfi nőgyógyászhoz menjek ha ez lesz az első alkalom és eléggé tartok is tőle?
Nekem férfiakkal van rossz tapasztalatom, nőkkel csak jó.
Szerintem inkább nőhöz menj, engem elsőnek anno férfi vizsgált és rossz élmény maradt. Amióta nőhöz járok nem félek és nem izgulok.
Kérdezz ki pár ismerődödet. Engem egyetlen férfi sem vizsgált sohasem durván, ellenben a nővel, akit konkrétan majdnem fejberúgtam, olyan fájdalmat okozott.
Aztán még neki állt feljebb, hogy "ő is kibírja".
5
Detto. Egy nőnél voltam az elmeháborodott,féltékeny exem miatt,de olyan durva volt,hogy soha többet.. konkrétan fájdalmat okozott. Azóta van egy gyerekem,elég sokan " belém másztak" a kórházban ( befektettek 3 hétre szülés előtt) de egyik férfi sem volt durva. Ott is egy nő volt,aki durván vizsgált.
Elég megosztó... a legjobb, ha véleményeket nézel és kérdezősködsz, a környékeden kit ajánlanak, ki a legjobb. :)
Azt is kiemelném, hogy az SZTK-ba mind bunkó, mindenképp magánhoz menj elsőnek. (Tapasztalatból mondom!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!