Mit csináljak ha borzasztó menstruációs fájdalmaim vannak de a nőgyógyász meg se vizsgált és azt mondta hogy ne hisztizzek mert majd elmúlik? (Férfi nőgyógyász)
Figyelt kérdés
Muszáj csinálják valamit mert ez mindig ilyen fájdalommal jár és úgy érzem hogy nincs rendjén hogy ennyire fájjon.2021. júl. 9. 22:50
1/20 anonim válasza:
A vashiánytól szokott jobban fájni. Amúgy ha nyúlkálást akarsz menj el máshoz és kész.
3/20 anonim válasza:
Keress másik orvost és ne hagyd magad lerázni. Nézz utána az endometriózisnak.
5/20 A kérdező kommentje:
1
Nem az van hogy feltétlen nyulkálást akarok de jó lett volna ha megvizsgál mert így könnyebben meg tudjuk hogy mi van .
2021. júl. 9. 23:12
6/20 anonim válasza:
Mit jelent a borzasztó fájdalom, ha beveszel gyógyszert hat rá, és mit veszel be? Mennyi ideig fáj, és múlik el?
7/20 A kérdező kommentje:
Hát a gyógyszer csak akkor segít kicsit ha már vagy négyet bevettem. Flector port vagy más vény nélkül kapható gyógyszert szoktam bevenni.
Órákig szokott fájni sokszor már annyira hogy jön hogy falra mászak.Meg próbálkoztam gyógynövényekkel és palackkal is de nem segít.
2021. júl. 9. 23:21
8/20 anonim válasza:
Órákig mindenkinek fáj, ez nem kóros. A fájdalomcsillapító mellé vegyél be görcsoldót is.
9/20 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat .
2021. júl. 9. 23:36
10/20 anonim válasza:
Vas hiány mondom. Vegyél vas táplálék kiegészítőt és kb 1 hónap mire feltölti a szervezeted és meglátod, hogy sokkal kevésbé fog fájni. Ezért nem fog megvizsgálni. Kivéve, ha nagyon kíváncsi rád, hogy milyen lehetsz belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!