Féloldali mellfájdalom?
Figyelt kérdés
Ugye, ha a menstruáció miatt fáj, az mindig kétoldali, nekem meg csak az egyik oldalt fáj pár napja (ma jött meg, de még mindig fáj). Tompán fáj, azt érzem mintha lenne benne valami súly, vagy idegentest érzése van. Ha egy ponton nyomom, akor fáj, nagyon picit puklis, nagyon kicsi a különbség a másikhoz képest. Érzetre viszont olyan, mintha egy nagy valami lenne benne. Másikhoz képest kicsit keményebb, feszesebb, érzetre is (a bal oldali). Volt valakinek ilyen?2022. márc. 2. 15:56
21/23 Nikolett válasza:
Én nekem mind két mellem fáj de állandóan lehet hogy mellrák?12 éves lány vagyok és már elég rég otta fáj.
22/23 A kérdező kommentje:
12 évesen elég valószínűtlen hogy mellrák miatt
2022. márc. 4. 15:33
23/23 anonim válasza:
És hogy alakult a dolog ???? Mert azt nem írtad le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!