Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Covidtól mellfájdalom, duzzanat?

Covidtól mellfájdalom, duzzanat?

Figyelt kérdés

10. Napja vannak enyhébb tüneteim, kedden lett pozitív a tesztem,kb azóta a jobb mellem oldalt kicsit duzzadt, fáj és viszket, (bár mintha enyhült volna). Azt hittem amiatt van mert meg fog jönni a menstruációm, de utána se múlt el ahogy szokott. Pénteken sárgás-zöldes köpetet köhögtem fel, orvossal ma beszéltem, bakteriális felülfertőzés úgyhogy antibiotikumot kell szednem. Okozhatja az a mellfájdalmat? Talán nyirokcsomó lehet? Kicsit megijedtem mert rákerestem és mindehol egyből rákot ír, de így hogy van ez a fertőzés is, akkor csak nem az, ugye? Ha nem múlik persze elmegyek orvoshoz, de így a karantén miatt nem mehetek sehova. Tapasztalt valaki még ilyet? Lázam nincs, szerintem már megyek ki a fertőzésből, csak ettől most kicsit bepánikoltam.

19/L

2021. nov. 22. 23:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Nyugi, előfordul. A fertőzés miatt a nyirokcsomók bedurrannak és a

melled is teli van ezekkel. No para, jobbulast!

2021. nov. 22. 23:29
 2/2 anonim ***** válasza:
19 évesen elég ritka a rák.
2021. nov. 22. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!