Menstruáció után puffadás, mellfájdalom, hasszurkálás mitől lehet?
Figyelt kérdés
Pár napja menstruáltam, nem védekezünk,de mivel megjött így terhesség kizárva. Sose volt még ilyen tünetem mensi után közvetlenül2021. szept. 14. 20:29
1/4 anonim válasza:
Hát,ha a terhesség kizárva akkor mit keres a teherbeesés kategóriában? Csak az lesz a tipped akkor :D
Menstruáltál,tehát terhes nem hiszem,hogy lehetsz ha a ciklusoddal se volt semmi baj.
Tesztelj,ha terhességre gyanakodsz,de én csak szimplán várnék pár napot ameddig elmúlik.
Ha nem múlik akkor nőgyógyász,mert akkor valami van a ciklussal és lehet hogy megint meg fog jönni.Nekem volt olyan,és kiderült hogy tényleg van baj,le kellett cserélnem egy vitamint amit akkor kezdtem szedni.:D
2/4 A kérdező kommentje:
A női egészség kategóriába akartam tenni.
2021. szept. 14. 21:09
3/4 anonim válasza:
Van fejlemény? Nálam ugyanez a helyzet.
4/4 A kérdező kommentje:
Semmi. LH teszteket csináltam, de egyenlőre azok is csak halvány csíkosak. Arra gondoltam talán korán volt az ovum
2021. szept. 18. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!