Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Féloldali mellfájdalom?

Féloldali mellfájdalom?

Figyelt kérdés
Ugye, ha a menstruáció miatt fáj, az mindig kétoldali, nekem meg csak az egyik oldalt fáj pár napja (ma jött meg, de még mindig fáj). Tompán fáj, azt érzem mintha lenne benne valami súly, vagy idegentest érzése van. Ha egy ponton nyomom, akor fáj, nagyon picit puklis, nagyon kicsi a különbség a másikhoz képest. Érzetre viszont olyan, mintha egy nagy valami lenne benne. Másikhoz képest kicsit keményebb, feszesebb, érzetre is (a bal oldali). Volt valakinek ilyen?

2022. márc. 2. 15:56
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
A fájdalom elég kicsit, nem nagyon érezni, zavaróbb ez az idegentest érzet
2022. márc. 2. 15:57
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Mellmirigy, nyirokcsomó, fibroadenoma, ciszta….bármi lehet. Menj el egy mellultrahangra, utána meg nőgyógyászhoz vagy fordítva.
2022. márc. 2. 16:10
 3/23 A kérdező kommentje:
az idegentest érzet tipikusan a rák tünete lehet
2022. márc. 2. 16:16
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom már olvasgattál a neten és intézed a temetésed is….🤦🏽‍♀️

Nekem hányszor volt ilyen érzésem és nincs semmi bajom.

2022. márc. 2. 16:22
 5/23 A kérdező kommentje:
Jogos, mert tavaly halt meg benne egy ismerősöm 34 évesen, novemberben temettük, előtte egy évvel vette észre a csomót. Persze, ő totál elhanyagolta, akkor ment csak orvoshoz, amikor már áttétes volt, nem bírt a fájdalmaival, de még úgy se vállalta a kemot.
2022. márc. 2. 16:26
 6/23 anonim ***** válasza:

Ezért írtam hogy ultrahang és nogyogyasz minél előbb! Plusz ezért kéne legalabb évente egyszer egy ultrahangra elmenni.

Egyébként ha daganat lenne azt felismernéd mert az olyan kemény mintha egy kő lenne ott.

2022. márc. 2. 16:37
 7/23 A kérdező kommentje:
De lehet elején még nem ha még az elején jár
2022. márc. 2. 16:39
 8/23 anonim ***** válasza:
65%

Oké akkor élj kétségek között. Tanácsot adtam de nem fogadod meg.

Minden jót, szia.

2022. márc. 2. 17:18
 9/23 A kérdező kommentje:
Miből szűrted le hogy nem megyek orvoshoz? Xddd
2022. márc. 2. 17:24
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

A valaszaidbol.

Értelmes ember azt írja koszonom hogy irtal, mindenképp felkérések egy orvost es nem magyarázkodik hogy de, tuti rak mert annak ilyen a tünete meg az ismerősömet el kellett temetni…

De latszik fiatal vagy még.

2022. márc. 2. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!