Féloldali mellfájdalom?
Ne képzelj mögé olyan dolgokat amiket nem mondtam és ne jelents ki olyanokat hogy látszik hogy fiatal vagyok még mert ez trigger pont.
Amúgy harminc vagyok de nem vagyok szociálisan nagyon fejlett úgyhogy elnézést kérek. Köszönöm hogy adtál tanácsot és írtál a kérdésemhez. Nem akartam be magyarázni semmit csak nagyon félek főleg hogy két éve kemény depresszióm van. Nem akartalak megbántani igyekszem jó útra térni és fejleszteni magam hogy ne bántsam meg az embereket akaratlanul is. 2015 óta hipochonder is vagyok. Ezért se szeretem ha nem vesznek komolyan és kijelentik hogy biztos még kislány és társai miközben mentális betegségekben szenvedek (amiket felsoroltak). Nagyon rosszul érint ha valaki fiatalon meghal olyankor elkezdek félni. Három éve 18 évesen szívroham végzett egy 18 éves lánnyal. Nagyon megijedt és erősödött a hipochonderseg amiből pánik roham lett halál félelemmel. Majd 24 órás holter monitor került rám ez megnyugtatott. Néhány kiS kilengés volt tehát a tünetek észlelése nem volt alaptalan de közel se olyan nagy dolog ahogy elképzeltem.
Ilyenkor erősödik a félelem és ezért is lehet hogy megbántottalak. Mikor meghalt októberben akkor is féltem csak akkor nem észleltem tüneteket de azért féltem. Mostanra enyhült bár de most jöttek a tünetek
Nem képzelek semmit viszont azt nem tudhattam hogy veled mi a helyzet!
Viszont tényleg a legjobb amit tehetsz hogy szépen elmész nőgyógyászhoz akinek elmondod mi a probléma és utána egy mellultrahangra.
Ne félj nem lesz semmi gond. Viszont ha sokat agyalsz most ezen akkor tudsz magadnak mindenféle tünetet is produkálni.
Ezért is írtam le, jobb tisztázni.
Nyilvánvaló volt hogy bejelentkezem orvoshoz, de lehet magán ultra hangra megyek mert itt az ultrahang várakozási idő kb. 3 hónap (ha nem sürgős, ki szoktam várni, de nem tudok így élni 3 hónapig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!